Εθελοντικές αιμοδοσίες σε Σαμοθράκη, Φυλάκιο και Αλεξανδρούπολη την επόμενη εβδομάδα

Την επόμενη εβδομάδα οι πολίτες του Νομού Αλεξανδρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν σε κινητή μονάδα αιμοληψιών ώστε να δώσουν εθελοντικά αίμα και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους, όσους το έχουν ανάγκη.

Η μονάδα θα βρίσκεται την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στη Σαμοθράκη, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο Φυλάκιο και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Η ανακοίνωση της μονάδας:

«Η αιμοδοσία μας παρ’ όλη τη μείωση του προσωπικού προσπαθεί και καταφέρνει  όλο τον χρόνο να βρίσκεται τακτικά σε κάθε σημείο του Νομού μας διευκολύνοντας τους πολίτες να προσφέρουν για τον άγνωστο πάσχοντα.

 Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε το κοινό σας για τις προγραμματισμένες αιμοληψίες της κινητής μονάδας αιμοληψιών της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης «η Αγάπη πάει παντού

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στη Σαμοθράκη στη Χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Νικόλαος Φαρδύς»    9:00 με 13:30. σε συνεργασία με τον σύλλογο Αιμοδοτών Σαμοθράκης

Παρασκευή 16  Φεβρουαρίου στο Φυλάκιο στο χώρο του Αγροτικού Ιατρείου  9:00 με 13:30. σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Φυλακίου.

Σάββατο  18 Φεβρουαρίου 2023 στην Αλεξανδρούπολη στο Νομαρχείο στην παραλία απέναντι από τον Φάρο. 8:30 με 13:30.

Για το προσωπικό της υπηρεσίας αιμοδοσίας

Γεώργιος Μαρτίνης».