Γ’ Εθνική: Πρώτο τρίποντο με Ορφάνι στο φινάλε του α’ γύρου για την Αλεξανδρούπολη και τώρα Πανθρακικός!

«Σεφτέ» στα τρίποντα έστω και στο φινάλε του πρώτου γύρου έκανε η Αλεξανδρούπολη που επικράτησε με 3-1 του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου και την επόμενη Κυριακή φιλοξενεί τον Πανθρακικό στο Θρακιώτικο ντέρμπι.

Οι Εβρίτες που το 2023 είναι άλλη ομάδα έμειναν αήττητοι για 4η σερί αγωνιστική (έκαναν και το ρεπό τους) και μείωσαν την διαφορά στους 11 από την παραμονή και τον Θερμαικό έχοντας ένα ολόκληρο γύρο για να πετύχουν ένα μικρό θαύμα.

Με τον Νίκο Γκαϊδατζή να παίρνει φόρα από το ματς της περασμένης αγωνιστικής και να ξανασκοράρει η Αλεξανδρούπολη έκανε το 1-0 με σουτ νωρίς στο 6′ με τον πολυσύνθετο παίκτη μετά από λάθη της άμυνας του Ορφανίου. Το 2-0 θα κάνει στο 51′ ο Κώστας Πατσιώρας, με τον Παπάζογλου στο 69′ με σουτ να κάνει το 3-0. Το γκολ της τιμής για τους Καβαλιώτες που δύσκολα θα γλιτωσουν το μοιραίο με μια ισοπαλία και 14 ήττες θα το σημειώσει ο Κέλο στο 76′ (photo alexoudis).

Η Αλεξανδρούπολη έτσι έφτασε τους 6 βαθμούς και την Κυριακή υποδέχεται τον Πανθρακικό στο Θρακιώτικο ντερμπι, ενω από την άλλη το Ορφάνι θα φιλοξενηθεί στον Βύρωνα.

Διαιτητές ήταν ο Δρακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τον Χολάνη από την ΕΠΣ Σερρώνκαι τον Τζιερτζίδη από την ΕΠΣ Δράμας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Παπαγεωργίου, Παπάζογλου, Τσιεγγελίδης, Σωτηράκης, Ευθυμιάδης, Καρακασίδης, Αγγ. Πατσιώρας, Τζατζανας, Κ. Πατσιώρας, Γκαϊδατζής.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Καραμπιπέρης): Γ. Παπαδόπουλος, Πέλκας, Ανδρεανίδης, Κόμνος, Αφεντουλίδης, Ντουσαι, Ηλιόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Αλεξόπουλος, Μτσεντλισβίλι, Γεωργιάδης.