Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Αλεξανδρούπολη FC με παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη – Μεγάλος τυχερός ο Γιώργος Τζατζανάς

Η Αλεξανδρούπολη FC έκοψε την βασιλόπιτα για το 2023 σε μια εκδήλωση που παρευρέθηκε όλη η ομάδα, φυσικά ο πρόεδρος της αλλά και άνθρωποι από την διοίκηση της πόλης όπως ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Ζαμπούκης, σε πολύ οικογενειακό κλίμα.

Το φλουρί κέρδισε ο Κομοτηναίος νεοαποκτηθέντας Γιώργος Τζατζανάς και όλοι του ευχήθηκαν για μια ποδοσφαιρική σεζόν γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης της πίτα της πραγματοποίησε την Τετάρτη (02/02) το βραδύ ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης. Η εκδήλωση έγινε στο “χάραμα στη θάλασσα” παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας και της διοίκησης. Αξίζει να σημειωθεί πως με την παρουσία τους τίμησαν την Αλεξανδρούπολη FC και έδειξαν πως είναι πάντα δίπλα στην ομάδα ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, ο Αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής Σάββας Σεφεριάδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού , Εθελοντισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Θεόδωρος Βουρδόλης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Καίσας Γεώργιος και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α Χαράλαμπος Μιχαηλίδης.. Φυσικά από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας Κεραμάρης Αντώνης… Τυχερός της βραδιάς ο Τζατζανάς Γιώργος…»