Β’ Εθνική: «Οδοστρωτήρας» η Ροδόπη ’87 στην Καλαμαριά, σάρωσε με 5-2 τον τοπικό Μέντεκα και πάτησε κορυφή

Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη νίκη και κορυφή για την Ροδόπη ’87 που στο γήπεδο της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη πήρε σπουδαίο τρίποντο κερδίζοντας 2-5 τον τοπικό Μέντεκα και ξαναβρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφού την ίδια ώρα τα Γρεβενά στραβοπατούσαν.

Οι παίκτριες της Βίκης Περιβολοπουλου έδειξαν πάθος, δύναμη και ευστοχία απέναντι στην αντίπαλη εστία και άρεσαν στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στο 7′ η Κόττα  άνοιξε το σκορ για την Ροδόπη αλλά στο 29′ η Γίδα έφερε τον αγώνα στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1. Λίγο πριν το ημίχρονο ωστόσο, στο 43′ και 45′ οι Πατεράκη και Μπάμπαλη έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας  στην ομάδα της Κομοτηνής διαμορφώνοντας το 3-1, που ήταν και το αποτέλεσμα στο πρώτο μισό.

Μια αδράνεια στην εστία της Κόκκινη είχε ως αποτέλεσμα η Τσίκα στο 58′ να μειώσει σε 2-3 αλλά μέχρι εκεί. Οι παίκτριες της Ροδόπης βγήκαν στην αντεπίθεση και δεν άφησαν περιθώρια να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους. Στο 67′ η Πατεράκη έκανε το 2-4 ενώ στο 83′ η Μπάμπαλη σφράγισε την νίκη σε 2-5.

Αυτή είναι η τέταρτη φετινή νίκη για την Ροδόπη και η δεύτερη εκτός έδρας μετά εκείνη στην Ξάνθη. Διαιτητής ήταν ο Καρυπίδης από το Κιλκίς.

ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Τσουπου, Χαρίση, Γεωργιάδου, Γιαγιά, Κοττα, Ουργαντζίδου, Κακο, Τσίκο, Φιδάνη, Μιμη, Παύλου.

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Κοκκίνη, Σακκά (71′ Σεβδυνίδου), Ηλιάδη, Τράκα, Ραϊνάκη, Καρατζίκου, Γονατά (62′ Αντωνιάδου), Μπαμπαλη (85′ Κουρλου), Πατεράκη (71′ Συμαντράκη), Ραχμανίδου (62′ Γιαννακοπούλου), Καλαμπούκα.