Super League: Ξανά clean sheet ο Πασχαλάκης και νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του Φαλήρου με τον Άρη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος και πανηγύρισε το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντό του στη Super League. Oι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 του Άρη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά από ένα φτωχό πρώτο μέρος οι παίκτες του Μίτσελ βρήκαν τη λύση, με τον Γιώργο Μασούρα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 46ο λεπτό, στην πρώτη του ενέργεια μετά την είσοδό του ως αλλαγή στην ανάπαυλα.

Για ακόμα μια αναμέτρηση ο άλλοτε γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, οδηγώντας τους ερυθρόλευκους σε ένα ακόμα τρίποντο.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση με 38 βαθμούς και πέρασε πάνω από τον ΠΑΟΚ, ενώ βρίσκεται στο -3 από την ΑΕΚ. Ο Άρης παρέμεινε 5ος με 28 βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνης (46′ Μασούρας), Μπιέλ (88′ Ροντρίγκες), Χάμες (78′ Σαμασέκου), Μπακαμπού (70′ Αραμπί).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα (73′ Μανού Γκαρθία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία (87′ Πάλμα), Νταμπό (80′ Ντουκουρέ), Γκρέι (73′ Καμάτσο), Μαντσίνι