Έξαλλος ο Καραγεωργίου με την αποχώρηση του Ολυμπιακού Β’: «Το θεωρώ ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ» σε απευθείας σύνδεση από την Κεραμωτή Καβάλας ήταν ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Καραγεωργίου, μιλώντας για την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφού σχολίασε τις επιδόσεις των «μεγάλων» και το μεταγραφικό πάρε-δώσε, αναφέρθηκε με ιδιαίτερο εκνευρισμό στην διπλή αποχώρηση του Ολυμπιακού Β’ και κυρίως την συμπεριφορά των νεαρών παικτών του προς τον διαιτητή.

Όπως τόνισε: «η Β’ Εθνική αποτελεί τον προθάλαμο της Super League» και είναι ντροή 20χρονοι ποδοσφαιριστές να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο προς τον διαιτητή, ακόμα και αν όντως έχουν αδικηθεί», ενώ σχολίασε με τη λέξη «ντροπή», την διπλή αποχώρηση των «ερυθρολεύκων» από τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε: «Η Β’ Εθνική είναι ο προθάλαμος για την Super League. O Ολυμπιακός αποχώρησε από το γήπεδο δύο φορές σε 15 μέρες. Είδα την διαμαρτυρία των παικτών του Ολυμπιακού όταν απέβαλε τον παίκτη τους. Παιδιά 20 ετών να ορμάνε προς τον διαιτητή και με τις κινήσεις τους να προσπαθούν να τον απωθήσουν, να τον ρίξουν κάτω ή να τον πάνε δεξιά-αριστερά. Το θεωρώ ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κατά γενική ομολογία να συμπεριφέρεται έτσι, οι παίκτες και η διοίκηση. Πράγματι αδικήθηκε. Το γκολ στο πρώτο παιχνίδι ήταν πεντακάθαρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν μου ακυρώσουν το γκολ θα πάρω την ομάδα και θα φύγω. Οι μεγάλες ομάδες βοηθάνε το ποδόσφαιρο για να αναπτυχθεί και δεν το βυθίζουν. Βλέπω μια διαμάχη του Ολυμπιακού με την ΕΠΟ, αυτά δεν βοηθάνε, μας βυθίζουν. Πρέπει να κάνουν στην άκρη οι κυβερνήσεις και να αφήσουν το ποδόσφαιρο να αναπτυχθεί».