Γ’ Εθνική: Έχασε ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα και πληγώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο η Αλεξανδρούπολη στη Μηχανιώνα

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Αλεξανδρούπολη μέσα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και πρώτης για το 2023 στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η Αλεξανδρούπολη μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο 8ο λεπτό με το ωραίο σουτ του Κώστα Πατσιώρα που πέρασε άουτ.

Στο 27ο λεπτό ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αλλά η κεφαλιά του Γκαϊδατζή μετά τη σέντρα του Τζατζανά από αριστερά πέρασε ελάχιστα άουτ, με την Αλεξανδρούπολη να αγγίζει το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε, με τον Ξανθόπουλο να πλασάρει εξαιρετικά τον Μπόγλου διαμορφώνοντας το 1-0.

Ο Ευθυμιάδης άγγιξε την ισοφάριση στο 52ο λεπτό, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε το κοντινό σουτ με τα πόδια με δυσκολία.

Από εκεί και πέρα η Αλεξανδρούπολη εμφάνισε σημάδια κόπωσης με τους γηπεδούχους να ελέγχουν με μεγαλύτερη ευκολία τον ρυθμό και βρήκαν το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Ταουσάνη που ήρθε από τον πάγκο να πλασάρει τον Μπόγλου για το τελικό 2-0.

Η Αλεξανδρούπολη παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό, ενώ η ομάδα της Μηχανιώνας σκαρφάλωσε στην 6η θέση και τους 16 βαθμούς.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ : Κυριακίδης, Καλλίδης, Τραχανάς, Λαγόντζος, Δεληζάνος, Τεμερτζόγλου, Προύντσης, Κανέλλης, Ξανθόπουλος, Πάγιος, Γκέσιος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC : Μπόγλου, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Σωτηράκης, Πατσιώρας Α., Παπάζογλου, Ευθυμιάδης, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κ., Ράλλης.