Super League: Δημιούργησε το πρώτο γκολ ο Φώτης Ιωαννίδης αλλά άφησε βαθμούς στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα και ισοφαρίστηκε στο τέλος από τον Ιωνικό. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα, με τον Φώτη Ιωαννίδη να ξεκινάει βασικός και να είναι μέσα στο γκολ του Παναθηναϊκού καθώς ήταν αυτός που σούταρε και μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα ο Μπερνάρ άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δημιούργησε φάσεις και προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με τον Μπερνάρ. Στη συνέχεια η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-2 με τον Παλάσιος να σημαδεύει εξ επαφής το δοκάρι. Ο Ιωνικός πήρε μέτρα στο γήπεδο χωρίς να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρέμεινε 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ με τον Ιωαννίδη, τον Τσέριν και τον Σπόραρ χωρίς όμως να καταφέρουν να τις εκμεταλλευτούν. Στο 70′ ίσως ο καλύτερος παίκτης του αγώνα Φώτης Ιωαννίδης έδωσε την θέση του στον Σπόραρ ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε ενοχλήσεις και γι’ αυτό δεν ξεκίνησε βασικός. Ο Ιωνικός στο 84′ εκτέλεσε μια τέλεια αντεπίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Άοσμαν μέσα από την περιοχή δείχνοντας ότι έχει το ένστικτο της επιβίωσης.

Η συγκεκριμένη ισοπαλία σε συνδυασμό με την νίκη της ΑΕΚ φέρνει ξανά την διαφορά στους 6 με τον Παναθηναϊκό να παραμένει στην κορυφή. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο, ενώ ο Ιωνικός που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ισόβαθμο Λεβαδειακό.