Σε δημοπρασία οι φανέλες Μανώλη Σιώπη και Πέτρου Μάνταλου για φιλανθρωπικό σκοπό!

Σε δημοπρασία στο Charity Idols Κύπρου παραχώρησαν τις φανέλες τους οι Θρακιώτες Ποδοσφαιριστές Μανώλης Σιώπης και Πέτρος Μάνταλος.

Το Charity Idols συνεχίζει την πολύ σημαντική φιλανθρωπική δράση και προσφορά στην Κυπριακή Κοινωνία και όχι μόνο. Αυτό που κάνει το Charity Idols να ξεχωρίζει είναι οι αθλητικές φιλανθρωπικές δημοπρασίες και το γεγονός πως ο κύριος του σκοπός είναι η ενίσχυση άλλων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, κοινωφελών σκοπών και ατόμων (ενηλίκων και παιδιών) που βρίσκονται σε ανάγκη.

​Η δίψα οπαδών και φιλάθλων (ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου) να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό αυθεντικό αναμνηστικό, μετατρέπεται σε κονδύλι φιλανθρωπικής δράσης. Αυτός που προσφέρει νιώθει διπλή ικανοποίηση αφού απέκτησε κάτι μοναδικό ενώ παράλληλα έχει βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

Ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης παραχώρησε την φανέλα της Τραμπζονσπόρ από το παιχνίδι των πλέι οφ του Champions League κόντρα στην Κοπεγχάγη, ενώ ο Κομοτηναίος Πέτρος Μάνταλος χάρισε της Εθνικής από το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο.

Μπορείτε να διεκδικήσετε τη φανέλα του Πέτρου Μάνταλου με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και τη φανέλα του Μανώλη Σιώπη με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ, με την προθεσμία να ολοκληρώνεται την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.