Super League: Υποψήφιοι για Καλύτεροι Τερματοφύλακες της σεζόν Πασχαλάκης, Λοντίγκιν και Βατσλίκ

Υποψήφιοι για Καλύτεροι Τερματοφύλακες της σεζόν 2021-22 στο πρωτάθλημα της Super League στα βραβεία ΠΣΑΠΠ είναι οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιούρι Λοντίγκιν και Τομάς Βατσίκ.

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τόσο στο πρωτάθλημα, όσο σε Κύπελλο Ελλάδος και Ευρώπη, ενώ πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ως αναφορά τον Γιούρι Λοντίγκιν με σημαντική θητεία στην ομάδα της Ξάνθης, ήταν ανίκητος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, οδηγώντας την ομάδα στην είσοδο των πλέι οφ, ενώ το καλοκαίρι κέρδισε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο τρίτος υποψήφιος είναι ο Τσέχος Τομάς Βάτσλικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, που σήμερα είναι συμπαίκτης στους «ερυθρόλευκους» με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η «41η Γιορτή ΠΣΑΠΠ», όπου ο Σύνδεσμος θα βραβεύσει τους καλύτερους και τις καλύτερες της σεζόν 2021/22, αλλά και εκείνους που ξεχώρισαν για την προσφορά και το ήθος τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου στις 19:00.