«Αφιερωμένη στον Σαμαρά η πρώτη νίκη του Άθλου στην Ορεστιάδα»

Tην πρώτη μεγάλη νίκη στη Volley League μέσα στην Ορεστιάδα και δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άθλος, την οποία ο τεχνικός Ηλίας Κρεούζης αφιέρωσε στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άθλου: «Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη στο Νίκο Σαμαρά και ξέρω από δικούς τους ανθρώπους, ότι το όνειρό του ήταν να δει ξανά ψηλά την Ορεστιάδα και να μπορέσουμε να την κρατήσουμε στην κατηγορία! Ήταν κομβικό το παιχνίδι, καταφέραμε να διατηρήσουμε την τακτική και την έδρα μας, αυτό που είχα πει να είμαστε ανταγωνιστικοί και όποιος έρχεται εδώ μέσα να… περνάει δύσκολα και να παίρνουμε βαθμούς. Το καταφέραμε και με τον ΟΦΗ, μία πάρα πολύ οργανωμένη ομάδα, η οποία όμως δεν κατάφερε να σκοράρει καθόλου, σταματήσαμε τελείως τον σκόρερ της και καταφέραμε επίσης να είμαστε συνεχώς μπροστά στο σκορ.

Ο ΟΦΗ σήμερα δεν είχε ποτέ εύκολο side out, πιέσαμε σωστά, όπως έπρεπε και τους χαλάσαμε το σκορ τους. Ούτως η άλλως είναι μία ομάδα που δεν σκοράρει πάρα πολύ, γιατί έχει κάποια προβληματάκια, αλλά κι εμείς καταφέραμε το μειονέκτημά τους να το κρατήσουμε σε χαμηλά νούμερα και να είμαστε ανταγωνιστικοί».