Γ’ Εθνική: Χατ τρικ για τον Θάνο Τοπούζη με γκολ λύτρωση στο 94′ για τα «τσακάλια»

Με πρωταγωνιστή τον Θάνο Τοπούζη που πέτυχε χατ τρικ σε ένα καταπληκτικό αγώνα με 7 γκολ στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής παρά το λασπωμένο γήπεδο, η Χανιώτη κέρδισε με 4-3 τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Εβρίτη φορ.

Για την ομάδα της Χαλκιδικής των Βασίλη Μπούρκα και Τάσου Δούμα που προηγήθηκε με 3-1 αλλά κόντεψε να χάσει το τρίποντο τη διαφορά έκανε ο Τοπούζης, με γκολ στο 3΄, 13΄ και στο 94΄με πέναλτι κάνοντας το τελικό 4-3 που το κέρδισε ο Θασίτης πρώην παίκτης των ακαδημιών του ΑΟΞ Κώστας Ασήμογλου που είχε περάσει ως αλλαγή στο 80′. Ως αλλαγή για τα «Τσακάλια» της Χαλκιδικής πέρασε και ο Εβρίτης μεσοεπιθετικός Σταυρος Βαταμίδης στο 65′.

Με την πρώτη της αυτή νίκη στο πρωτάθλημα η Χανιώτη έφτασε τους 5 βαθμούς και ανέβηκε στην 9η θέση, ενω το Αγγελοχώρι έμεινε στους οχτώ και έπεσε τρίτο.

Με τα τρία γκολ ο πρωην παίκτης Αρη, Ηρακλή, Εβρου Σουφλίου και Σαλερνιτάνας ανέβηκε στα 4 τέρματα και βρίσκεται τρίτος στον πίνακα των σκόρερ πίσω από τον Νίκο Χάιτα του Μακεδονικός Φούφα που έχει 6 τέρματα και τον Νικο Κυπαρίσση του Σβορώνου που έχει πέντε.