Γ’ Εθνική: «Αέρας» στο Ορφάνι ο Άρης Αβάτου και πάει με φόρα στην Κομοτηνή να αυξήσει το νικηφόρο σερί του

Μια από τις ευκολότερες νίκες της ιστορίας του στα εξι του χρόνια στην Γ’ Εθνική και την δεύτερη σε τρεις αναμετρήσεις στο Ορφάνι επί του ουραγού Μέγα Αλέξανδρου πήρε με 0-4 ο νεανικός Άρης Αβάτου που μετρά τρεις σερί νίκες και πάει στην Κομοτηνή με ανεβασμένη ψυχολογία ώστε να σπάσει τον νικηφόρο σερί του Πανθρακικού.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή αν χωρίς φορ στην εντεκάδα, και παρόλο τις ασχημες καιρικές συνθηκες με βροχή, μπήκε δυνατά στον αγώνα και αφού στο 5′ απείλησε με κεφαλιά του Γκαρνέτα στο 10′ ο Εβρίτης μεσοεπιθετικός με σουτ νίκησε τον Παπαβασιλείου κάνοντας το 0-1. Λίγο αργότερα όπως και στο ματς με τον Νέστο η τύχη ευνόησε τον Άρη και μια σέντρα σουτ του Ψεμματά στο 20′ ξεγέλασε το τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2. Η ομάδα της Καβάλας αν και είχε τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο δεν μπορεσε να αντιδράσει με το 0-2 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του με δυο τέρματα. Στο 57′ μετά από σέντρα του δραστήριου Γκαρνέτα ο Κοντογιαννίδης με κεφαλιά έγραψε το 0-3 και λίγο αργότερα στο 66′ και πάλι με κεφαλιά ο Παναγιωτίδης μετά από σέντρα του Αναστασιάδη έκανε το τελικό 0-4.

Πλέον ο Αρης με τις τρεις σερί νίκες έφτασε τους 9 βαθμούς και πάει χωρίς άγχος το επόμενο Σάββατο να αντιμετωπίσει στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό. Από την άλλη ο Μέγας Αλέξανδρος με διαφορά μέχρι σήμερα είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με 6/6 ήττες και ο Μάκης Κατσαβάκης πρέπει να ψάξει ένα θαύμα αρχικά με την Δόξα Δράμας και να ενισχύσει στην συνέχεια την ομάδα εαν θέλει να παραμείνει για τρίτη σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Οι διαιτητές από την Ροδόπη Παναγιωτίδης, Διονίδης και Σοφτάς ήταν καλοί.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Κατσαβάκης): Παπαβασιλείου, Μπουλούκμπασι, Σούλτσε, Μάρκο, Καρσλίδης, Χατζηκυριάκου, Ντουσάι, Παπαδόπουλος, Λαμάι

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Καρά Ισμάηλ Τσαται, Χασάνογλου, Ψεμματάς (65′ Τσάπαρης), Τενεκές, Λεωντσάκος (80′ Γ. Αγροκώστας), Βασιλάκης, Παναγιωτίδης (70′ Αναγνωστόπουλος), Αναστασιάδης, Θεοδωρόπουλος (65′ Δ. Αγροκώστας), Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας (70′ Καραμανίδης)