Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους Σαββατιάτικους προημιτελικούς

Μετά την πρόκριση έκπληξη της Κροατίας επί της Βραζιλίας και αυτήν της Αργεντινής επί της Ολλανδίας, αμφότερες στα πέναλτι, πάμε απόψε στην ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης με τα άλλα δυο παιχνίδια της οκταδας.

Οπως καθε πρωι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των παικτών του ThrakiSportS World Cup Predictor για τα παιχνίδια της ημέρας.

Μαρόκο – Πορτογαλία: Απόλυτο φαβορί η ομάδα του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στην παγκόσμια κοινότητα του Superbru το 81% βλέπει νίκη της Πορτογαλίας στην κανονική διάρκεια ή έστω στην παράταση ενώ μόλις το 8% προβλέπει το αντίθετο, νίκη των Αφρικανών. Το 11% ποντάρει στην ισοπαλία, δηλαδή ότι η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Σε επίπεδο παικτων στο ThrakiSportS Predictor τα ποσοστά είναι ακομα πιο συντριπτικά υπέρ της Πορτογαλίας, αφού μόλις τέσσερις παίκτες ποντάρουν στην ισοπαλία και ένας στην ήττα της. Πιο συνηθισμένο σκορ το 1-2 και ακολουθούν το 0-2 και το 0-1.

Αγγλία – Γαλλία: Το πιο ισορροπημένο ματς των προημιτελικών με βαση τις προβλέψεις των παικτών. Στην παγκόσμια κοινότητα του ThrakiSportS Predictor φαβορι θεωρείται η Γαλλία αφού το 49% πιστεύει ότι θα αναδειχθεί νικήτρια στον αγωνα, είτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα είτε στην παράταση. Υπέρ της Αγγλιας ποντάρει το 31% ενώ το 20% υποστηρίζει ότι η αναμέτρηση θα οδηγηθεί στα πέναλτι, δηλαδή υποστηριζει ότι θα έχουμε ισοπαλία. Διαφορετικά είναι τα δεδομενα αναφορικά με τους παικτες στο ThrakiSportS Predictor. Εδω οι περισσότεροι ποντάρουν στην ισοπαλία, περίπου το 48%. Ενα 43% βλέπει νίκη της Γαλλίας και μόλις το 9% ποντάρει στη νίκη της Αγγλίας. Πιο δημοφιλές σκορ είναι το 1-1 και ακολουθεί το 1-2.