Μουντιάλ 2022: Στα πέναλτι προκρίθηκε η Αργεντινή επί της Ολλανδίας μετά από ένα χορταστικό 2-2, ντέρμπι στην κορυφή του ThrakiSportS Predictor

Κι αν ο πρώτος προημιτελικός της ημέρας δεν είχε γκολ παρά μόνο μετά τα 90 λεπτά, στον δεύτερο έσπασαν καρδιές.

Αν και η Αργεντινή προηγήθηκε με 2-0 (35′ Μολίνα, 73′ Μέσι), η Ολλανδία εκμεταλλεύτηκε την οπισθοχώρηση της «αλμπισελέστε» και με δύο γκολ του Βέγκχορστ στο 83′ και στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ενενηντάλεπτου ισοφάρισε σε 2-2.

Παρ’ όλα αυτά, χωρίς το σκορ να αλλάζει στην παράταση, η ηρωική προσπάθεια των Ολλανδών σταμάτησε στα χέρια του Ντίμπου Μαρτίνες. Ο πορτιέρε των Αργεντινών έπιασε τα δύο πρώτα πέναλτι των «Οράνιε», με την ομάδα του να επικρατεί 4-3 και να ανανεώνει το ραντεβού της με τους ποδοσφαιρόφιλους του κόσμου για τα ημιτελικά, κόντρα στην Κροατία.

Το ακριβές σκορ 2-2 βρήκαν δύο παίκτες του ThrakiSportS Predictor, οι Hand of God και livebird, με αποτέλεσμα να προσθέσουν από τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους. Μάλιστα ο πρώτος προσέγγισε σε απόσταση βολής την κορυφή, όπου παραμένει ο Tsan13 αλλά πλέον μονο με εναν βαθμο διαφορά, ενώ ο livebird σκαρφαλωσε τρεις θέσεις, στην 9η. Αλλοι οκτώ παικτες πόνταραν στο 1-1 κι ως κοντινό σκορ, πηραν από 1,5 βαθμό.

Η νέα βαθμολογία με έξι πλέον μόλις παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε της διοργάνωσης, έχει ως εξής: