Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους πρώτους δύο προημιτελικούς της Παρασκευής

Aυλαία σηκώνουν την Παρασκευή τα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ, με την Αργεντινή και την Ολλανδία να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο στάδιο Λουζαΐλ.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι προκρίθηκε δύσκολα έναντι της Αυστραλίας στη φάση των 16 και θα πρέπει να εμφανιστεί αποτελεσματικότερη απέναντι σε μια άμυνα που στο φετινό τουρνουά έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ.

Η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ απέκλεισε με νίκη 3-1 τις Ηνωμένες Πολιτείες για να περάσει στους 8 και θα στηριχθεί και τώρα στον Βέρζιλ Φαν Ντάικ στην άμυνα και στον Κόντι Γκακπό στην επίθεση, ώστε να κλείσει εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ακόμη κι αν η αλμπισελέστε θεωρείται φαβορί, εν τούτοις η προϊστορία δεν ευνοεί τους παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι που δεν έχουν βρει δίχτυα στις τρεις τελευταίες τους αναμετρήσεις με τους οράνιε.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, ωστόσο, ανοίγει το απόγευμα με το ματς ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κροατία.

Είναι τέτοια η ποιότητα αυτής της Βραζιλίας που ο προπονητής της Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς την έχει περιγράψει ως «τρομακτική». Και δεν έχει άδικο, αν δούμε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στη Νότια Κορέα. Το έξτρα κίνητρο το έχει ο Νεϊμάρ που αν σκοράρει πιάνει το ρεκόρ του Πελέ με 77 γκολ.

Όσο για τους Κροάτες, αφού απέκλεισαν την Ιαπωνία στους 16, τώρα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, αν θέλουν να επικρατήσουν μιας Βραζιλίας που πάει για το έκτο της τρόπαιο.

Σε σχέση με τους παίκτες του ThrakiSportS World Cup Predictor οι προβλέψεις ανα αγωνα εχουν ως εξής:

Ωρα 17:00 Κροατία – Βραζιλία: Απόλυτο φαβορί η Βραζιλία. Από τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι του ThrakiSportS μόλις ένας ποντάρει στην ισοπαλία, ότι δηλαδή το ματς θα οδηγηθει στα πέναλτι, κανένας στην Κροατία και όλοι οι υπόλοιποι στη νίκη της Βραζιλίας. Δημοφιλέστερο σκορ το 0-2 και ακολουθεί το 1-3 και το 1-2. Στο σύνολο της παγκοσμιας κοινότητας του Superbru το 95% βλέπει νίκη των Βραζιλιάνων, ένα μόλις 3% ισοπαλία και το εναπομείναν 2% επικράτηση της Κροατίας.

Ωρα 21:00 Ολλανδία – Αργεντινή: Πιο ισορροπημένα τα πράγματα, αλλά με την Αργεντινή φαβορί. Στην παγκοσδμια κοινότητα το 54% βλεπει νίκη της παρέας του Μέσι, ένα 24% ισοπαλία και ένα επιπλέον 24% νίκη των Ολλανδών. Στο ThrakiSportS Predictor δεν υπάρχει κανεις που να βλέπει νίκη της Ολλανδίας μέχρι στιγμής, ωστόσο με βάση τα πονταρίσματα που είχαν γίνει ως το πρωί το 58% βλέπει νίκη της Αργεντικής και το 42% ισοπαλία. Δημοφιλέστερο σκορ το 1-1 και ακολουθεί το 1-2.