Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τέσσερα τελευταία ματς των ομίλων

Με τους τέσσερις αγωνες της Παρασκευής ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του Κατάρ.

Παράλληλα, συμπληρώνεται το ταμπλό των 16 και οι διασταυρώσεις μέχρι και τον μεγάλο τελικό της 18ης Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, οι προβλέψεις όπως καταγράφονται στο ThrakiSportS World Cup Predictor:

Ωρα 17:00 Γκάνα – Ουρουγουάη: Η απόλυτη ισορροπία σε αυτο το παιχνίδι. Στην παγκοσμια κοινότητα του Superbru το 41% βλέπει νίκη της Ουρουγουάης, το 35% ισοπαλία και το 24% επικράτηση των Αφρικανών. Μεταξυ των παικτών ομως στο ThrakiSportS Predictor υπάρχει ισορροπία. Απο 35% ειναι τα ποσοστά για νικη της Γκάνας ή της Ουρουγουάης και στο 30% η ισοπαλία. Πιο δημοφιλές σκορ το 1-1 και ακολουθούν τα 1-2 και 2-1.

Ωρα 17:00 Νότιος Κορέα – Πορτογαλία: Γκραν φαβορί η Πορτογαλία. Το 87% βλέπει επικράτηση της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, το 9% ποντάρει στην ισοπαλια και το 4% στον άσσο της Νότιας Κορέας. Απο τους παικτες του ThrakiSportS Predictor μόλις ένας βλέπει νίκη των Ασιατών και τρεις ισοπαλία. Ολοι οι υπολοιποι ποντάρουν στη νικη της Πορτογαλίας που έχει συντριπτικά ποσστά υπέρ της με πιο δημοφιλές σκορ το 0-2 και ακολουθούν τα 1-2 και 0-3.

Ωρα 21:00 Καμερούν – Βραζιλία: Φαβορί τεράστιο η Βραζιλία. Στην παγκόσμια κοινότητα του Superbru το 95% ποντάρει στη νίκη της, το 3% μολις στην ισοπαλία και το 2% σε επικράτηση του Καμερούν. Αναλογα ποσοστά και στο γκρουπάκι του ThrakiSportS. Εχουμε δυο ολους κι ολους παικτες που ποντάρουν σε νίκη των Αφρικανών και τρεις που βλέπουν ισοπαλία, όλοι με σκορ 1-1. Ολοι οι υπολοιποι ποντάρουν στο διπλό με πιο δημοφιλές σκορ για την νίκη των Βραζιλιάνων το 1-2 και ακολουθούν το 0-2 και το 1-3.

Ωρα 21:00 Σερβία – Ελβετία: Το πιο ισορροπημένο ματς της βραδιάς. Στην παγκόσμια κοινότητα του Superbru το 45% βλέπει νίκη της Ελβετίας και το 19% της Σερβιας, ενώ το 36% ποντάρει στην ισοπαλία. Ωστόσο στο ThrakiSportS Predictor το 50% των παικτών ποντάρει στην ισοπαλία με δημοφιλέστερο σκορ το 1-1. Νίκη της Σερβίας βλέπει το 35% και επικράτηση της Ελβετίας το 15%.