Πόλος έλξης οι Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής για τους νεαρούς αθλητές της Θράκης! Θαυμάσια μπασκετική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τους νεαρούς αθλητές της Αλεξανδρούπολης και της Θράκης να κατακλύζουν το Κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Παρουσία των κορυφαίων Ελλήνων βετεράνων καλαθοσφαιριστών Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Τσαρτσαρή, που πρόσφεραν τα μέγιστα στο ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική μας ομάδα, τα παιδιά είχαν ακόμα ένα κίνητρο θα βρεθούν στο Κλειστό της πόλης για το event, παίρνοντας αυτόγραφα, δώρα, φωτογραφίες που θα έχουν να περηφανεύονται για όλη τους τη ζωή αλλά και πολλές συμβουλές για το άθλημα από τους κορυφαίους.

Μαζί με τους Τσαρτσαρή και Διαμαντίδη ήταν ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας και ο «Μάτζικ» Νίκος Σταυρόπουλος με σπουδαία επιτεύγματα τόσο στην μπασκετική, όσο και στην προπονητική του θητεία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της FIBA στο πλαίσιο των Προγραμμάτων «Her World Her Rules» και «Europe Youth Development Fund», σε συνεργασία με τις Ενώσεις, τις Τοπικές Επιτροπές της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης των Γραφείων Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.