Μουντιάλ 2022: «Προβλέψιμη» ισοπαλία στο ντέρμπι Ισπανίας – Γερμανίας και ανατροπή στην κορυφή του ThrakiSportS Predictor

Ισπανία και Γερμανία πρόσφεραν ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και να αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά για την πρόκριση. 

Η Ισπανία μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 7ο λεπτό βρέθηκε μία ανάσα από το γκολ, με τον Όλμο να σουτάρει δυνατά και τον Νόιερ να αποκρούει με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.

Στο 10′ ήρθε η απάντηση από τη Γερμανία, με τον Γκνάμπρι να παίρνει την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και τον Ουνάι Σιμόν να αποκρούσει στο τετ-α-τετ από πλάγια θέση, με τον βοηθό να σηκώνει κατόπιν τη σημαία για οφσάιντ. 

Η Γερμανία σκόραρε στο 40ο λεπτό, με κεφαλιά του Ρούντιγκερ από εκτέλεση φάουλ, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από παρέμβαση του ημιαυτόματου οφσάιντ. Εκεί φάνηκε πως ήταν ελάχιστα μπροστά από την άμυνα των Ισπανών.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τη Γερμανία να απειλεί πρώτη στο 56′ με τον Κίμιχ να σουτάρει μέσα στην περιοχή και τον Ουνάι Σιμόν να αποκρούσει σε κόρνερ. 

Στο 62′ όμως η Ισπανία έκανε αυτό που ξέρει καλά, βγήκε ταχύτατα στην επίθεση και ο Ζόρντι Άλμπα γύρισε από τα αριστερά την μπάλα στην περιοχή με τον Μοράτα να προλαβαίνει τον Σούλε και με εξαιρετικό πλασέ να γράφει το 1-0. 

Στο 73′ ο Μουσιάλα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Γερμανίας στο ματς καθώς βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Σιμόν, επέλεξε να σουτάρει αντί να πασάρει δίπλα και ο Σιμόν πέταξε τη μπάλα σε κόρνερ. 

Η Γερμανία όμως βρήκε το γκολ που έψαχνε και άξιζε με την απόδοσή της, με τη χρυσή αλλαγή τον Φουλκρουγκ, που στο 83ο λεπτό, πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με εκπληκτικό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων της Ισπανίας για το 1-1.

Ετσι η Ισπανία έχει 4 βαθμους και προηγείται, η Ιαπωνία 3 (παιζει με την Ισπανία την τελευταια αγωνιστική), η Κοστα Ρικα 3 και η Γερμανια 1 (που ελπίζει σε προκριση αν νικήσει την Κόστα Ρίκα και εφόσον δεν χάσει η Ισπανία).

Το 1-1 ήταν μάλλον το πιο προβλεψιμο σκορ για τους παίκτες του ThrakiSportS Worl Cup Predictor. Το βρηκαν συνολικα οκτώ παίκτες που προσθεσαν 3 ποντους στην βαθμολογική τους συγκομιδή, ενώ άλλοι τόσοι είχαν ποντάρει στο 2-2 που θεωρείται κοντινό σκορ. Ετσι έχουμε πλέον ανατροπή και στην κορυφή, με τον Tsan13 να ηγείται πλέον της κούρσας με 30 βαθμούς.