Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τέσσερα ματς της Δευτέρας

Ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του Κατάρ με τέσσερα παιχνίδια για τον 7ο και 8ο Ομιλο.

Οπως καθε πρωι το ThrakiSportS σας παρουσιαζει τις προβλέψεις του κόσμου, οπως καταγράφονται από τις συμμετοχές στο ThrakiSportS World Cup Predictor.

Αναλυτικά:

Ωρα 12:00 Καμερούν – Σερβία: Αμφίρροπο παιχνίδι, τουλάχιστον με βάση της προβλέψεις. Στην παγκόσμια κοινότητα του Superbru το 45% βλέπει νίκη τη Σερβίας, το 29% νίκη του Καμερούν και το 26% ισοπαλία. Στην ομάδα του ThrakiSportS Predictor τα ποσοστά είναι ακόμα πιο έντονα. Το 56% βλέπει νίκη της Σερβίας, το 8% νίκη του Καμερούν και το 38% ισοπαλία. Πιο δημοφιλές σκορ το 1-2.

Ωρα 15:00 Νότια Κορέα – Γκάνα: Επίσης αμφίρροπο παιχνίδι. Στην παγκόσμια κοινότητα του Superbru το 35% βλέπει νίκη των Κορεατών, το 33% νίκη των Γκανέζων και το 32% ισοπαλία, στο πιο ισορροπημενο ισως ματς του Μουντιαλ. Διαφορετικά τα πσοοστα στους συμμετεχοντες στο ΤhrakiSportS Predictor. Εδώ με 45% υπερτερεί η ισοπαλία, στο 35% η νίκη των Αφρικανών και στο 20% η επικράτηση των Ασιατών.

Ωρα 18:00 Βραζιλία – Ελβετία: Ξεκάθαρο φαβορί η Βραζιλία. Όλοι μα όλοι οι παίκτες του ThrakiSportS Predictor προβλέπουν την επικράτησή της, με εξαίρεση έναν που ποντάρει στην ισοπαλία. Αντιστοίχως και στην παγκόσμια κοινότητα του Superbru η Βραζιλία εκτιμάται ότι θα νικήσει από το 96% των παικτών, 3% βλέπει ισοπαλία και μόλις το 1% ποντάρει στην επικράτηση της Ελβετίας. Πιο δημοφιλές σκορ το 2-0 και το 2-1.

Ωρα 21:00 Πορτογαλία – Ουρουγουάη: Και εδώ έχουμε φαβορί την Πορτογαλία αλλά όχι με τόσο συντριπτικά ποσοστά. Στην παγκόμια κοινότητα του Superbru το 65% ποντάρει στην νίκη της ομάδας του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το 26% βλέπει ισοπαλία και το 9% νίκη της Ουρουγουάης. Μεταξύ των παικτών του ThrakiSportS Predictor φτάνει το 50% το ποσοστό όσων βλεπουν άσσο των Ιβήρων έναντι 33% της ισοπαλιας και 17% του διπλού της Ουρουγουάης.