Μουντιάλ 2022: Η Σαουδική Αραβία «ταπείνωσε» την Αργεντινή και έριξε στον «κουβά» όλους τους παίκτες του ThrakiSportS Predictor

Θύμα της πρώτης μεγάλης έκπληξης του φετινού Μουντιάλ έπεσε η Αργεντινή. Η «Αλμπισελέστε» ηττήθηκε με 2-1 από την Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης στο Κατάρ και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση για την πρόκριση στους «16».

Η Αργεντινή προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέσι στο 10’ και είδε τρία ακόμα τέρματα να της ακυρώνονται για οφσάιντ με τη χρήση του var. 

Οι Σαουδάραβες, αφού ξεπέρασαν το σοκ του πρώτου γκολ και είδαν το ρίσκο της «άμυνας ψηλά» να αποδίδει και να μην τιμωρείται βγήκαν με άλλο «αέρα» στο δεύτερο ημίχρονο. 

Αρχικά ισοφάρισαν με γκολ του Αλ Σεχρί στο 48’ και το 53’  ο Αλ Νταουσαρί έγραψε το 2-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ήταν η πρώτη ήττα για την Αργεντινή μετά από τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, τον Ιούλιο του 2019, αφού έκτοτε δεν είχε χάσει ούτε ένα από τα 36 παιχνίδια που έδωσε.

Οπως ειναι φυσιολογικό, το αποτέλεσμα δεν καταφερε να βρει κανενας απο τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup predictor Game, αφού άπαντες είχαν ποντάρει στη νίκη της Αργεντινης. Ετσι η βαθμολογία παραμένει αμετάβλητη: