Στην Θράκη για πρώτη φορά στην ιστορία το Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών με πάνω από 500 συμμετοχές

Για πρώτη φορά οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών (OPEN 2023), κάτι σαν Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα δηλαδή, θα διεξαχθούν στην Θράκη.

Οπως ανακοινωσε ο Δημος Αλεξανδρούπολης, η διοργάνωση θα φιλοξενηθει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», στις 17-19 Φεβρουαρίου, μετά από απόφαση της ΚΟΕ, η οποία εντάσσει στον αγωνιστικό της προγραμματισμό την Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της ελληνικής κολύμβησης. Περισσότεροι από 500 κολυμβητές και κολυμβήτριες από πολυάριθμα σωματεία όλης της χώρας, αναμένεται να καταφθάσουν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για να συμμετάσχουν στους αγώνες.

«Με τις διαρκείς και συντονισμένες παρεμβάσεις μας το Δημοτικό Κολυμβητήριο καθίσταται ως ένα από τα καλύτερα της χώρας πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία σημαντικών διοργανώσεων, με πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία και οικονομία», σχολιάζει ο Δημος Αλεξανδρούπολης.