Ξενάγησε τον Ντέμη Νικολαΐδη στην Opap Arena ο Δημήτρης Μελισσανίδης – «Κυοφορείται» ο διορισμός του σε κορυφαία θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Σε πολύ καλό στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Προ ημερών ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ξενάγησε αυτοπροσώπως τον θρύλο της ομάδας στην «Opap Arena» και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετά ζητήματα.

Ο άλλοτε μεγάλος επιθετικός της «Ένωσης», που είχε διατελέσει και πρόεδρος, παρακολουθεί τα τελευταία παιχνίδια από σουίτα στο νέο γήπεδο της ομάδας, ενώ ήταν παρών και στα εγκαίνια γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό ως ένας από τους παίκτες-θρύλους που τιμήθηκαν για την προσφορά τους.

Μάλιστα, μέσω της εκπομπής του στο Novasports ο Αλεξανδρουπολίτης είχε δηλώσει πως η κατασκευή του νέου γηπέδου ήταν έργο Μελισσανίδη και θα έπρεπε το γήπεδο να πάρει το όνομά του. «Δεν μπορέσαμε εμείς να το φτιάξουμε ως διοίκηση και νομίζω δεν μπορούσε άλλος να το φτιάξει. Είναι προσωπική επιτυχία του Μελισσανίδη. Όταν κάποια στιγμή αποφασίσει ή το φέρει ο χρόνος για να αποχωρήσει, πρέπει η επόμενη διοίκηση να αλλάξει το όνομα και από Αγια-Σοφιά να το ονομάσει Δημήτρης Μελισσανίδης», είχε πει τότε.

Αρκετοί λένε λοιπον ότι «κυοφορείται» ο διορισμός του Ντέμη σε ειδική θέση στην ΠΑΕ ΑΕΚ με δεδομένο το πόσο κοντά βρίσκεται πλέον στον Δημητρη Μελισσανίδη…