ΕΠΣ Ξάνθης: Καταγγελίες κατά της διαιτησίας από τον Ερμή Μάνδρας για τον αγώνα με την Θαλασσιά

Παράπονα για την διαιτησία του Μόσχου Γκαϊτατζή εξέφρασε ο Ερμής Μάνδρας μετά την ήττα του από την Αναγέννηση Θαλασσιάς με 2-6.

Μάλιστα ανέρτησαν φωτογραφία για μια φάση στο πεντάλεπτο ζητώντας πέναλτι στον Καρακάση, ενώ με το σκορ στο 2-2 έμειναν με δέκα παίκτες από τον Γκαιτζατζή.

Η ανακοίνωση του Ερμή Μάνδρας: Για να γνωρίζουν όλοι όσοι δεν ήταν σήμερα στο γήπεδο…, αυτό είναι το πόδι του αθλητή μας Αναστάσιου Καρακάση, από τη φάση που ο “Άρχοντας” του αγώνα “διαιτητής” Μόσχος Γκαϊτατζής, δεν καταλόγισε πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας και ενώ ήμασταν 1-0 μπροστά στο σκορ!!!! Επίσης περίπου 5 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστή μας!!! Αντίθετα κράτησε στο παιχνίδι ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, που έβρισε το σπίτι του ποδοσφαιριστή μας, κάτι που ακούστηκε σε όλο το γήπεδο, μόνο ο “Άρχοντας” δεν το άκουσε αν και μπροστά στη φάση! Ότι και να πούμε είναι λίγο. Απλά και η “Ντροπή ντράπηκε” σήμερα!!! Τραγικός!!! Όπως και ο δεύτερος βοηθός του!!