Μουντιάλ 2022: Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχε ήδη ξεκινήσει με Flipperz FIFA World Cup Qatar 2022

Ενόψει του FIFA World Cup Qatar 2022 η ομάδα της εταιρείας Relkon σχεδίασε μια πρωτότυπη 3D συλλογή με τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, τα Flipperz FIFA World Cup Qatar 2022.

Με μια βόλτα στα Public, μικροί και μεγάλοι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα FLIPPERZ και να ξεκινήσουν το δικό τους «Μουντιάλ» στο σπίτι!

Στα Public, εκτός από τις 32 φιγούρες, θα βρείτε και την πολυτελή θήκη της συλλογής, για να μπορείτε να συλλέξετε όλες τις ομάδες και να «αποθανατίσετε» το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Ο Παντελής Τασελαρίδης, Αντιπρόεδρος της Relkon Hellas A.E. δηλώνει: ‘’Είναι μεγάλη μας τιμή που η FIFA , η ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή και ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός στον κόσμο, μας εμπιστεύεται για δεύτερη φορά για τη δημιουργία ενός αποκλειστικού προϊόντος για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, το κορυφαίο ποδοσφαιρικό event στον πλανήτη. Ταυτόχρονα είναι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά και η ευθύνη, που αποτελούμε τη μοναδική Ελληνικά εταιρεία με απευθείας συνεργασία με τη FIFA για τη δημιουργία και παραγωγή προϊόντων που θα φέρουν τα επίσημα σήματά της.‘’

Η επίσημη συλλογή των FLIPPERZ κυκλοφόρησε στην Ελλάδα αλλά και στην παγκόσμια αγορά το Σεπτέμβριο του 2022. Εκτός από τα καταστήματα Public, τα FLIPPERZ και η συλλεκτική κασετίνα διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών, σε mini market και περίπτερα. Mπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα σχετικά με Flipperz FIFA World Cup Qatar 2022 από τα επίσημα κανάλια της Relkon.

Υπενθυμίζεται ότι κασετίνες με την πλήρη σειρά θα κερδίσουν οι νικητές του διαγωνισμού προβλέψεων του ThrakiSportS για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορείτε να λάβετε μέρος και εσείς κάνοντας δωρεάν εγγραφή και προβλέποντας τα σκορ σε όλα τα ματς με ένα κλικ ΕΔΩ. Λετομέρειες για τον διαγωνισμό ThrakiSportS World Cup Predictor με ένα κλικ ΕΔΩ.