To ThrakiSportS παίζει μπάλα και στο Μουντιάλ του Κατάρ! Ελάτε στην παρέα μας, προβλέψτε τα σκορ των αγώνων και κερδίστε συμβολικά δώρα

Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ. Ελληνική παρουσία δεν θα έχουμε, όπως δεν είχαμε και πριν 4 χρόνια στην Ρωσία, ωστόσο το ThrakiSportS θα καλυψει το κορυφαίο γεγονός αναζητώντας θρακιώτικες πτυχές της κορυφαίας διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, το ThrakiSportS αναβιώνει και τον καθιερωμένο πλέον διαγωνισμό του με το παιχνίδι προβλέψεων, ώστε όλοι μαζί ως μια παρέα να παρακολουθήσουμε την διοργάνωση και να την χαρούμε. Λάβετε μέρος στον World Cup Predictor διαγωνισμό του ThrakiSportS, που επιχειρεί για άλλη μια φορά να «παντρέψει» συντάκτες και συνεργάτες της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας της Θράκης με τους φίλους αναγνώστες, τους παίκτες των τοπικών ομάδων, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους παράγοντες, γενικά όλους τους φιλάθλους ώστε όλοι μαζί να ζήσουμε το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με διαφορετικό τρόπο.

Τι χρειάζεται να κάνετε; Πολύ απλά, να γραφτείτε στο γκρουπ προβλέψεων του ThrakiSportS κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή από άλλες φορές (οπότε θα χρειαστεί να βάλετε τους κωδικούς που οι ίδιοι ορίσατε), το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κάνετε sign up (χρησιμοποιώντας είτε τον λογαριασμό σας στο facebook είτε τον λογαριασμό e-mail που διαθέτετε), να δηλώσετε ένα username με το οποίο θα μετέχετε στον διαγωνισμό (μπορεί να είναι και ψευδώνυμο) και φυσικά το password που εσείς επιθυμείτε και με το οποίο θα μπορείτε να μπαίνετε στην μεγάλη αυτή κοινότητα προβλέψεων!

Πρόκειται για μια παγκόσμια κοινότητα με περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες, μέσα στην οποία το ThrakiSportS έχου δημιουργήσει την δική του μικρή γωνιά. Θα διαγωνιστούμε μεταξύ μας, αλλά παράλληλα θα διαγωνιζόμαστε και ως σύνολο «ομάδα ThrakiSportS» με άλλες κοινότητες αλλά και ως Έλληνες με παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Και όλα αυτά, απλά με ένα κλικ!!! 

Από εκεί και πέρα πολύ απλά σας ζητάμε να προβλέψετε το αποτέλεσμα σε κάθε ξεχωριστό αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Μπορείτε από τώρα να κάνετε τις προβλέψεις σας για όλα τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων, αλλά μπορείτε να περιμένετε μέχρι και λίγο πριν την έναρξη κάθε αγώνα για να κάνετε την πρόβλεψή σας, έχοντας γνώση των τελευταίων πληροφοριών.

Για κάθε σωστό αποτέλεσμα (νίκη της μιας ή της άλλης ομάδας ή ισοπαλία) θα κερδίζετε έναν πόντο.

Εφόσον έχετε βρει και το ακριβές σκορ, θα κερδίζετε επιπλέον δύο πόντους, συνολικά τρεις δηλαδή.

Αν έχετε προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα αλλά όχι το ακριβές σκορ, θα κερδίζετε μισό πόντο εφόσον το σκορ που εσείς προβλέψατε είναι κοντά στο τελικό σκορ (ένα ή μάξιμουμ δύο γκολ διαφορά).

Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις των νοκ άουτ παιχνιδιών, ως σωστό αποτέλεσμα αναγνωρίζεται αυτό των 90 λεπτών ή του τέλους της παράτασης. Αν πάει στα πέναλτι ο αγώνας, ως σωστό αποτέλεσμα αναγνωρίζεται η ισοπαλία. Οι ακριβείς όροι σκοραρίσματος στον διαγωνισμό αναφέρονται ΕΔΩ.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε να δηλώσετε έγκαιρα ένα σκορ, τότε δεν θα βαθμολογηθείτε για αυτόν τον αγώνα. Ωστόσο δίνεται η δυνατότητα να βαθμολογηθείτε κάνοντας μέχρι και σε πέντε αγώνες σε όλο το τουρνουά χρήση του λεγόμενου default pick, δηλαδή της πρόβλεψης που είναι η περισσότερο δημοφιλής στην κοινότητα του παιχνιδιού, ώστε να μην μηδενιστείτε απλά επειδή ξεχάσατε ή δεν δηλώσατε έγκαιρα κάποιο σκορ (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Ανάλογα με τις προβλέψεις σας, θα διαμορφώνεται μετά από κάθε αγώνα μια ειδική βαθμολογία μεταξύ όλων των μελών της ειδικής αυτής κοινότητας που δημιουργεί το ThrakiSportS. Παράλληλα, το σύνολο της κοινότητας θα συγκρίνεται με άλλες κοινότητες, αλλά και το σύνολο των Ελλήνων χρηστών με χρήστες από άλλες χώρες του πλανήτη!!!

Στόχος του παιχνιδιού είναι να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε όλοι μαζί οι Θρακιώτες Φίλαθλοι σε μια μεγάλη παρέα το Παγκόσμιο Κύπελλο του Καταρ με τον δικό μας τρόπο. Πρωτίστως όμως, να κάνουμε πλάκα μεταξύ μας.

Όλοι οι αναγνώστες του ThrakiSportS είναι ευπρόσδεκτοι στο παιχνίδι και φυσικά μπορούν να φέρουν και τους φίλους τους. Δεν απαιτείται κανένα κόστος συμμετοχής και η διαδικασία εγγραφής είναι απλή.

Μετά από κάθε αγώνα, είναι προφανές ότι θα έχουμε και διαφορετική βαθμολογία. Και ανάλογα με τις προβλέψεις, αυτή θα αλλάζει συνέχεια μέχρι και τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη της πρωταθλήτριας κόσμου. Τότε θα αναδειχθεί και ο δικός μας “πρωταθλητής” του ThrakiSportS World Cup Predictor.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι όπως προαναφέρθηκε να ζήσουμε το Μουντιάλ με τον δικό μας τρόπο. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με τζόγο ούτε με στοίχημα.  Το ThrakiSportS ωστόσο έχει αναλάβει σε συνεργασία με ορισμένες εταιρείες να εξασφαλίσει κάποια δώρα για τους πρώτους της βαθμολογίας όλης αυτής της διαδικασίας, που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια μέχρι και την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν.

Μπείτε λοιπόν στη μεγάλη κοινότητα του World Cup Predictor του ThrakiSportS, προβλέψτε σωστά τι θα γίνει στους αγώνες και ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί το φετινό ιδιαίτερο Μουντιάλ του Κατάρ με τρόπο ξεχωριστό…

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WORLD CUP PREDICTOR ΤΟΥ THRAKISPORTS ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ