Βραβεύθηκαν σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Διδυμότειχο οι κορυφαίοι διαχρονικά αθλητές της πόλης

Την Κυριακή και ώρα 11:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Διδυμοτείχου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Βράβευσης των διεθνών και πανελληνίως διακριθέντων αθλητών, που κατάγονται από το Διδυμότειχο και την περιφέρεια.

Βραβεύτηκαν συνολικά 72 άτομα που έχουν καταφέρει να διακριθούν σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο σε μεγάλες αθλητικές οργανώσεις είτε ως αθλητές ατομικών αθλημάτων είτε ως μέλη ομάδων.

Ο προτεργάτης και αυτός που είχε την ιδέα να πάρει σάρκα και οστά αυτή η εκδήλωση ήταν ο Παναγιώτης Φυδανάκης. Ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε να συλλέξει πληροφορίες και να καλέσει όλους αυτούς τους αθλητές ώστε να τους γνωρίσουν αυτοί που δεν τους ξέρουν και να τους βραβεύσει.

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του ετήσιου, υπό τον τίτλο «ΒΑΤΑΤΖΕΙΑ», εορτασμού της μνήμης του εκ Διδυμοτείχου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Αγίου Ιωάννη Γ΄ Βατατζή του Ελεήμονος.

Διοργανώθηκε από την «Διδυμοτείχου Ανάδειξις» σε συνεργασία με τους Εθελοντές “Ενεργοί Πολίτες” και υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου και Σουφλίου καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων συμμετεχόντων.