Νέα δήλωση Μπάμπη Σάκαρη στην κάμερα της ΕΡΤ: «Θα μας βρουν απέναντί τους όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας» (+video)

Καμία σχέση δεν έχει ο Πανθρακικός με ξένα συμφέροντα και όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες, μετά τη διαρροή φωτογραφίας Τούρκου ποδοσφαιριστή της ομάδας στο χώρο του Τουρκικού προξενείου. Αυτά ίσως εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάμπης Σακάρης.

Ο Σακαρης μετά τον ραδιοφωνικό σταθμο Αθλητικο Metropolis μιλησε και στην ΕΡΤ on camera και τον Παναγιωτη Ζιωγα, στον οποίο υποστήριξε επίσης πως η ομάδα σε καμία περίπτωση δεν έχει λάβει χορηγίες για τα ποσά τα οποία αναφέρονται σε κάποιες εφημερίδες και πως η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί και δικαστικά εναντίον όσων διαδίδουν αυτές τις φήμες.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Πανθρακικού Μπάμπης Σακαρης σχολίασε:

«Νομίζω ότι είμασταν σαφέστατοι με την ανακοινωση την οποία βγάλαμε. Δεν μπορουμε απανάμε αλλά αναγκαστήκαμε να το κάνουμε σε ανυπόστατα δημοσιεύματα που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας τις τελευταίες ημέρες. Ο στόχος της ομάδας και της διοικησης μας είναι να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε τον κόσμο και τον πληθυσμο της πολης μας και γενικά της Θράκης. Νομίζω οτι κάποιοι εκμεταλλεύονται για μικροπολιτικά παιχνίδια το δημοσιεύμα που έχει γίνει με την χορηγια που έχει λάβει η ομάδα, που δεν έχει καμία σχέση το ύψος αυτής με την πραγματικότητα. Παρόλα αυτά είμαστε εδώ να αντικρούσουμε το οτιδήποτε και ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε για να διασφαλίσουμε το συμφέρον της ομάδας».

«Δεν μπορώ να ξέρω τα ακριβή αίτιαι της όλης αυτής ιστορίας που έχει εκτυλιχθεί τις τελευταίες ημέρες. Φαντάζομαι ότι κάποιοι θέλουν να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας και τη δική μας. Αυτο που έχω να τους πω και θα ειναι συνολικά απο τη διοίκηση του Πανθρακικού είναι ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Αν χρειαστει θα κινηθουμε και νομικά για να σταματήσουν όλα αυτά τα παιχνίδια τα οποία παίζονται εις βάρος της ομάδας».