Κετσιεμενίδης: Ελπίζω να παίξουμε το… 2022! Όνειρό μας στην Δόξα Δράμας η άνοδος στην Super League

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης μιλώντας για την φετινή Δόξας Δράμας, το φιλικό με τον Ηρακλή, τα φαβορί σε Β’ και Γ’ Εθνική, αλλά και την ελπίδα του να ξεκινήσει …φέτος το πρωτάθλημα.

Τι είπε ο Ξανθιώτης προπονητής της Δόξας Δράμας στο Metropolis95,5: «Η Δόξα κάνει βήματα βελτίωσης. Πέρασε δύσκολα την τελευταία διετία και η τωρινή διοίκηση κάνει νέα προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι βάλαμε ψηλά τον πήχη, αλλά όταν δεν υπάρχουν έσοδα και αγωνιστικοί ρυθμοί είναι όλα πολύ δύσκολα. Δεν είναι εύκολο αν δεν υπάρχει επενδυτής και πρέπει να στηριχθείς σε δικά σου έσοδα. Δηλαδή, δεν υπάρχει ένα Μπύρος να βάλει το χέρι στην τσέπη όταν χρειαστεί. Με τον κ. Μπύρο έγιναν άλλα πράγματα που δεν είναι για τώρα. Απλά δεν προχώρησε».

«Με τον Ηρακλή ήμασταν ανταγωνιστικοί και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ο Ηρακλής θεωρώ ότι θα πρωταγωνιστήσει, απλά ο Πανσερραϊκός νομίζω ότι έχει πιο βαθύ ρόστερ. Και οι δύο ομάδες έχουν ρυθμό και θα είναι από τους διεκδικητές. Είναι κρυφό όνειρο η άνοδός μας στην Super League 1, γι’ αυτό και φέτος ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα. Στόχος μας είναι οι πρώτες θέσεις. Υπάρχουν και έμπειροι παίκτες στο ρόστερ που είναι χρόνια στην κατηγορία, αλλά και παιδιά από τις ακαδημίες της Δόξας. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ελπίζω να παίξουμε το… 2022.»