Γ’ Εθνική: Τέλος ο Χρόνης Παπαβραμίδης από τον Εύοσμο, ορατός ο κίνδυνος να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ο Αγροτικός Αστέρας

Οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν αποτελεί από τον Αγροτικό Αστέρα ο μέχρι σήμερα διοικητικός ηγέτης και οικονομικός αιμοδότης Χρόνης Παπαβραμίδης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πάμε Μπάλα ο κ. Παπαβραμίδης πλήρως απογοητευμένος έως την Δευτέρα με ανακοίνωση του θα δηλώσει πως αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Εύοσμου! Η απόφαση αναμφισβήτητα επηρεάζει και τις ομάδες της Θράκης, που πρόκειται κανονικά να ξαναβρουν απέναντί τους τον πρωταθλητή Αγροτικό στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

«Οι λόγοι φυσικά που τον οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια  σε αυτήν την απόφαση έχουν να κάνουν καθαρά με την ξευτίλα του μητρώου Αυγενάκη που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γενικότερα. Κοντά σε αυτό και η ολιγωρία της Ομοσπονδίας να πάρει αποφάσεις πολύ νωρίτερα χωρίς να φτάσει η υπόθεση στο απροχώρητο», επισημαίνει η ιστοσελίδα «Πάμε Μπάλα».

Και προσθέτει: «Ο κ. Παπαβραμίδης  ουσιαστικά μετά από 29 ολόκληρα χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς, και κατά τα οποία αυτά χρόνια ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια ,   αποχωρεί από  το ποδόσφαιρο  αγανακτισμένος και απογοητευμένος».

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Παπαβραμίδης θα καταθέσει πριν αποχωρήσει το παράβολο συμμετοχής για την Γ εθνική, αφήνοντας την ΓΣ της ομάδος να αποφασίσει για το μέλλον που είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμη και για την Γ’ Εθνική!

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης το κατάφερε και αυτό στην προσπάθεια του να ελέγξει ψηφοθηρικά την ΕΠΟ! Σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ολόκληρη την Ελλάδα και διώχνει αγνούς ανθρώπους που βάζουν ζεστό χρήμα στον αθλητισμό! Δυστυχώς το παράδειγμα του Χρόνη Παπαβραμίδη δεν θα είναι το τελευταίο. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας…», καταλήγει το άρθρο του «Πάμε Μπάλα».