Συνεχίζει στα 38 και από την Μυτιλήνη πάει στον Βόλο ο Σπύρος Βρονταράς

Την απόκτηση του 38χρονου πρωην τερματοφύλακα Πανθρακικού και Ξάνθης και μέχρι πρότινος μια τριετία του Αιολικου, Σπύρου Βρονταρά ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κανάρη Θεσσαλονίκης, για να έρθει το 2004 στην Κομοτηνή για σπουδές. Εκεί φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού της Δ’ Εθνικής. Συνέχισε να αγωνίζεται σ’ αυτόν και στις τρεις τότε επαγγελματικές κατηγορίες ως το 2010, καταγράφοντας με την ομάδα της Θράκης 66 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική. Την περίοδο 2010-11 πήρε μεταγραφή για τη Ξάνθη, στην οποία δεν κατέγραψε ωστόσο κάποια επίσημη συμμετοχή. Αργότερα, το 2013 πέρασε ξανά από την Θράκη ώστε να ξαναγωνιστεί με την φανέλα του Πανθρακικού. Στην δεύτερη θητεία στην Κομοτηνή μέτρησε 6 συμμετοχές και αποχώρησε έπειτα από ένα εξάμηνο.

Γενικότερα έχει μια πλούσια καριέρα σε πολλούς ελληνικούς συλλόγους, μετρώντας πάνω από 156 συμμετοχές. Πέραν Πανθρακικού και Ξάνθης, έχει αγωνιστεί σε Φωκικό, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή (δεύτερη φορά), Καβάλα και Αιολικό.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Βρονταρά.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, είναι γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 1984. Πρόκειται για μία καριέρα με 28 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 121 στη Β’ κατηγορία και 53 στη Γ’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Πανθρακικού, Ξάνθης, Φωκικού, Παναχαϊκής, Κέρκυρας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκης Βόλου και Καβάλας.