Ευχαριστημένος παρά τον αποκλεισμό ο Μπαχαρίδης: «Ήταν πιο αποτελεσματικοί οι παίκτες του Αλμυρού»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS παραχώσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Γήπεδο Γαζίου και τον αποκλεισμό από τον Αλμυρό ο τεχνικός του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης.

Χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του Αλμυρού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που δημιουργήθηκαν και σκόραρε τρία τέρματα, ενώ σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε: «Το ταξίδι του Κυπέλλου έφτασε στο τέλος του σήμερα. Παίξανε δύο πολύ καλές ομάδες της Γ’ Εθνικής. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να κερδίζαμε εμείς με το ίδιο σκορ. Εμείς δεν κάναμε τα γκολ, ο Αλμυρός τα έκανε. Στο β’ μέρος βγήκαμε να παίξουμε πιο επιθετικά μήπως αλλάξουμε κάτι και το πετύχαμε με ένα πολύ όμορφο γκολ. Πιέσαμε όσο μπορούσαμε αλλά η ομάδα του Αλμυρού με την εμπειρία της πέτυχε και το τρίτο γκολ και δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο στα τελευταία λεπτά».

Ενώ συνέχισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Συνεχίζουμε και περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιη η πρόκριση του Αλμυρού. Όχι ότι ήταν πολύ καλύτερος, αλλά κατάφερε να κάνει τις φάσεις γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον φίλο του τον Μανώλη (σ.σ. Παπαματθαιάκη) που είναι και Κομοτηναίος. Εμείς θα γυρίσουμε στην Κομοτηνή και θα περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».