Volley League: Στον ΟΦΗ τη νέα χρονιά ο «μαθηματικός» Άγγελος Δαρίδης και ο Βασίλης Καφαντάρης

Δυο νέα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, για πρώτη φορά στην Volley League, με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον τον 18χρονο Άγγελο Δαρίδη (1μ80, λίμπερο) και τον 22χρονο Βασίλη Καφαντάρη (1μ90, κεντρικός).

Και τους δυο αθλητές, τσέκαρε στο διάστημα της προετοιμασίας, ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας και εισηγήθηκε την απόκτηση τους.

Ο Άγγελος Δαρίδης, είναι αδερφός του Άκη Δαρίδη, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι, στην ομάδα του ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο, βρίσκεται και επειδή πέρασε φέτος, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Μαθηματικό) και θα επιχειρήσει να συνδυάσει το βόλεϊ με τις σπουδές.

Όπως λέει «έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και τον προπονητή από τον αδερφό μου. Είναι μεγάλη τιμή και ευκαιρία για μένα. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και να βελτιώσω την ομάδα».

Όσο για το αν θέλει να γίνει καλύτερος από τον αδερφό του, τονίζει ότι «είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω».

Ο Άγγελος Δαρίδης, γεννήθηκε στις 9/9/2004 και κατάγεται από την Ορεστιάδα. Έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Ορεστιάδας και τον Άθλο Ορεστιάδας. Στον ΟΦΗ θα πάρει το νούμερο 19.

Ο Βασίλης Καφαντάρης, με τη σειρά του, τονίζει για την ευκαιρία που του δίνει ο ΟΦΗ να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία.

«Είναι κάτι το απίστευτο για μένα» τονίζει. «Δουλεύουμε με ένα σπουδαίο προπονητή και εμείς οι νέοι παίκτες είμαστε πολύ τυχεροί. Το επίπεδο της προπόνησης είναι πολύ υψηλό και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά, γιατί έχουμε εξαιρετικό κλίμα σαν ομάδα».

Ο Βασίλης Καφαντάρης, γεννήθηκε στις 1/7/2000. Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, αλλά έχει καταγωγή απο τη Σάμο. Έχει αγωνιστεί σε Φοίνικα Ρόδου, Ροδίων Άθλησις, Κέρκη Σάμου.

Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού και έχει ύψος 1μ90. Στον ΟΦΗ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14.