Κύπελλο Ελλάδας: Ανέβηκε στην δεύτερη θέση των σκόρερ ο Χρήστος Βάσκος και βλέπει πρωτιά στον Αλμυρό!

Με τα δυο του τέρματα στην Κρηστώνη κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Βάσκος έφτασε τα 3 σε δυο αγώνες και ανέβηκε στην δέυτερη θέση των σκόρερς για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα είναι ο μοναδικός από αυτούς που έχουν τέσσερα και τρία τέρματα που οι ομάδες τους συνεχίζουν στον θεσμό και έτσι ο Καστοριανός επιθετικός έχει την ευκαιρία του στο Ηράκλειο κόντρα στον Αλμυρό να σκοράρει και η ομάδα του εαν περάσει να ανέβει ακόμα περισσσότερο στον πίνακα των σκόρερς.

Πρώτος σκόρερ του κυπελλου είναι ένας συμπαίκτης για λίγο στον Αγιο Νικόλαο του Αλέξη Μελισσόπουλου ο Βαγγελης Λαθύρης που ωστόσο συνέχισε στον ΠΑΟ Βάρδας, με τον 26χρονο επιθετικό να σκοράρει και τα τέσσερα του γκολ κόντρα στον Ληξούρι, ενώ δεν σκόραρε στην ήττα αποκλεισμό 0-2 από την ανώτερη Ελευσίνα.

Τρια γκολ με δυο πέναλτι έχει ο Χρήστος Βάσκος που σκόραρε από την άσοπρη βούλα κόντρα στην Αλεξανδρούπολη προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και ενστάσεων με την συμμετοχή του από τους Εβρίτες, ενώ σκόραρε δις κόντρα στον ΠΑΟΚ Κριστώνης. Επίσης τρια γκολ έχουν οι Θωμάς Βασιλείου (Ηλιούπολη), Παναγιώτης Ρωμανίδης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης), Νίκος Σκόνδρας (Φήκη) και ο Γιώργος Χαντζής (Αστέρας Σταυρού) αλλά αυτοί θα μέινουν σε αυτά τα τέρματα αφού οι ομάδες τους αποκλείστηκαν.

Οι πρώτοι σκόρερ του Κυπέλλου ως τώρα:

4 γκολ: Βαγγέλης Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας)

3 γκολ: Χρήστος Βάσκος (Πανθρακικού), Θωμάς Βασιλείου (Ηλιούπολη), Παναγιώτης Ρωμανίδης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης), Νίκος Σκόνδρας (Φήκη), Γιώργος Χαντζής (Αστέρας Σταυρού)