Γ’ Εθνική: Προτάθηκαν στον Πανθρακικό αλλά τα αδέρφια Αγροκώστα κατέληξαν στον Άρη Αβάτου που άπλωσε… «πλοκάμια» στην Κομοτηνή

Δυο ακόμα μεταγραφές που αναμένεται να βοηθήσουν, πολύ πραγματοποίησε ο Άρης Αβάτου με τα δίδυμα αδέρφια Αγροκώστα από το Βελεστίνου Βόλου να είναι κάποια από τα παιδιά κυρίως φοιτητές του ΤΕΦΑΑ που θα κάνουν το γνωστό δρομολογιο Κομοτηνή – Ξάνθη.

Εξάλλου ο Άρης Αβάτου την τελευταία πενταετία κάνοντας αρχή με τους Μίλλερ, Σιχλιμοίρη και Ζήνωνος άρχισε να κοιτά έντονα προς την μεγάλη και ποιοτική δεξαμενή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κάτι που έκανε και φέτος με τους Βολιώτες Δημήτρη και Γιώργο Αγροκώστα (κεντρική φώτο Αθλητικό Βαγόνι).

Έχοντας είδωλο τον πατέρα τους παλιό ποδοσφαιριστή Κώστα Αγροκώστα, είναι μαζι μια ζωή, στο σχολείο, στα παιχνίδια, στο ποδόσφαιρο σε Ρήγα Φεραίο και Βόλο και από φέτος στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και στον Άρη Αβάτου. Οι δυο 18χρονοι (γεννημένοι στις 23/2/2004) αν και δίδυμοι δεν μοιάζουν τόσο εμφανισιακά όσο και στο παιχνίδι τους, αφού ο Δημήτρης (κάτω φώτο) αγωνίζεται στην επίθεση ως επιτελικός μέσος και εξτρεμ ενώ ο Γιώργος σαν αμυντικός μέσος αλλά και πλάγιος μπακ. Περυσι μάλιστα παρά τις πανελλήνιες αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν με τον Ρήγα Φεραίο.

Οι δυο ποδοσφαιριστές με το που έμαθαν ότι πέρασαν στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής έψαξαν αμέσως για το νέο ποδοσφαιρικό τους σπίτι στην Θράκη, προτάθηκαν μέσω γνωστών και στον Πανθρακικό, αλλά η ομάδα της Κομοτηνής έχοντας ως σχεδιασμό που θα φανεί στο μέλλον, καλώς ή κακώς να επενδύσει πάνω σε παιδιά της Κομοτηνής και όχι σε φοιτητές, έκανε …«δώρο» τους Αγροκώστες και όχι μόνο στον Άρη Αβάτου και στους Χρήστο Γκράνα και Κώστα Μπεδρελή που ξέρουν καλά την Κομοτηνή κυρίως ο πρώτος, αλλά και να δουλεύουν με νέα παιδιά και να τα αναδεικνύουν ο δεύτερος.

Ο Άρης έτσι και φέτος με αυτό το νεανικό πνεύμα που είχε και πέρυσι παρά τις αρκετές αλλαγές αναμένεται με πολλά φιλόδοξα παιδιά από το ΤΕΦΑΑ και τις ακαδημίες του ΑΟΞ που διέλυσαν να είναι από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής όταν αυτό κάποτε αρχίσει…