Γ’ Εθνική: Το ποστ Χατζημεστή για τη δικαίωση του Ορφέα Ξάνθης και η αφιέρωση με Ακη Πάνου «στα φιλαράκια που στεναχώρησε»

Ολα δείχνουν ότι είναι τυπική υπόθεση η δικαίωση του Ορφέα Ξάνθης και η παραμονή του στην Γ’ Εθνική, με δεδομένη και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Εντός της Πέμπτης αναμένεται και επίσημη ανακοινωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με τον Μπάμπη Χατζημεστή εμμέσως πλην σαφώς με αναρτιση στο facebook να προδικάζει την θετική έκβαση, να μιλά για δικαίωση ενώ κάποιοι μιλούσαν για όνειρο θερινής νυκτός και να καλεί πλέον τους παίκτες του να στρωθούν στην δουλεια ώσυε να μην περάσει ποτέ ξανά ο Ορφέας τέτοια περιπέτεια.

«Όταν σας είχα πη μέσα στα αποδυτήρια ότι Ορφέας είναι εδώ το είδατε σαν όνειρο θερινής νυκτός τέλος καλά όλα καλά και τώρα πουλάκια δουλίτσα μόνο δουλίτσα όχι ξανά τέτοια περιπέτεια», έγραψε από το προφίλ του Ορφέα Ξάνθης ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Αμέσως μετά μάλιστα, ακολούθησε νέα ανάρτηση αφιερωμένη «στα φιλαράκια που στεναχώρησα», με ένα τραγούδι του Ακη Πανου ερμηνευμένο από τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου. Ο λόγος για το «Εγώ καλά σου τα ‘λεγα», οι στίχοι του οποίου έχουν προφανώς ιδιαίτερο νόημα για τα πρόσωπα στα οποία απευθυνόταν και στεναχώρησε ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα:

Εγώ καλά σου τα ‘λεγα
και τ’ άκουγες παράλογα
Περπάτησε ανάλογα
θυμάσαι που σου τα ‘λεγα

Εγώ καλά σου τα ‘λεγα !
Γιατί δεν συμβιβάζεσαι
που τρέχεις και τι βιάζεσαι

Αμάρτησες, κολάζεσαι
αδίκως θυσιάζεσαι
Γιατί δεν συμβιβάζεσαι !

Αφού το κρίμα κρίνεται
κι ο αίτιος ευθύνεται
Το πίνεις και δεν πίνεται
εξαίρεση δεν γίνεται
Αφού το κρίμα κρίνεται !