Κύπελλο Ελλάδος: Αποκλείστηκαν στην παράταση οι «Θρακιώτες» του Μακεδονικού από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Στο… παρά τρία, ένα βήμα πριν τα πέναλτι, γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος ο Μακεδονικός, με 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του soccerpractor η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη (με κυανέρυθρη εμφάνιση) στάθηκε καλά απέναντι στη θεσσαλική ομάδα, που πάντως είχε την κατοχή και τις φάσεις για να φτάσει νωρίτερα στην πρόκριση.

Το “χρυσό” γκολ των “κιτρινόμαυρων” πέτυχε ο Μπάλλας στο 117΄, με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ, στέλνοντας την Αναγέννηση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Με την ομάδα του Μακεδονικού στην αρχική εντεκάδα ξεκίνησαν πρώην ποδοσφαιριστές που πέρασαν από ομάδες της Θράκης. Συγκεκριμένα ο 22χρονος πρώην δεξιός μπακ του Ορφέα Ξάνθης Φεϊζή Χασάνογλου για 81 λεπτά (φωτο cReation.gr) και ο 36χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός του ΑΟΞ Χρήστος Λισγάρας ως το τέλος του παιχνιδιού.

Αντίθετα με την Αναγέννηση Καρδίτσας οι πρώην του Πανθρακικού που ήταν στο αρχικό σχήμα είναι ο 27χρονος τερματοφύλακας Νέστορας Γκέκας και ο 35χρονος Ισπανός επιθετικός Σίτο Ριέρα που αντικαταστάθηκε στο 76ο λεπτό.