«Στάζει μέλι» ο Κατσικοκέρης για τον Πανθρακικό: «Όλη η πόλη ήταν στο πλευρό μας, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα»

Ο Αλμυρός Γαζίου από το Ηράκλειο της Κρήτης είναι ο αντίπαλος του Πανθρακικού στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας στις τάξεις του των άλλοτε σέντερ φορ της ομάδας της Κομοτηνής, Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο grandsport για την επικείμενη αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία του Αλμυρού.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την πορεία του Αλμυρού μέχρι τώρα στην διοργάνωση: «Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας βάση των κληρώσεων και των ομάδων που αντιμετωπίσαμε νομίζω ήταν αναμενόμενη να κερδίζουμε και να προχωρήσουμε στο θεσμό αυτό, μιας και έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και καλό προπονητή».

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει μια πρώην ομάδα του: «Έχω πολύ όμορφα συναισθήματα από αυτή την ομάδα. Η ομάδα όταν έπαιζα εγώ ήταν στην Α εθνική και όλη η πόλη ήταν στο πλευρό του Πανθρακικού κάτι που μας γέμιζε αισιοδοξία και ψυχολογία για να αγωνιζόμαστε. Έχω μόνο φίλους εκεί και εύχομαι η ομάδα να ξαναφτάσει στην πρώτη κατηγορία».

Για τον στόχο του Αλμυρού στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας: «Ο στόχος μας για τώρα είναι την Κυριακή καταφέρουμε να πάρουμε άλλη μια νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας στηρίξει ξανά. Μετά θα πρέπει να περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο για να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το θεσμό».