Παρέμβαση Τοροσίδη για τις εξελίξεις στην Ξάνθη: «Δεν υπάρχει ομάδα ΑΟΞ χωρίς σήμα, όνομα, γήπεδο και χρώματα του ιστορικού ΑΟΞ»

Αντίθετος με τις γνώμες των Παλαιμάχων όπως εκφράστηκαν στην συνέλευση της Τετάρτης φέρεται να είναι και ο διεθνής Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ποτέ δεν σταμάτησε να ασχολείται με την πόλη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ και του Ολυμπιακού και αρχηγός της Εθνικής, όπως αναφέρει η XanthiDaily, αρχικά δημοσίευσε τι ισχύει με τον κανονισμό σε τέτοιες περιπτώσεις διάλυσης μιας ΠΑΕ ενώ αμέσως μετά δεν παρέλειψε να πάρει θέση:

Συγκεκριμένα σημείωσε: Αυτο που λέω εγώ είναι αναβίωση ερασιτέχνη με εκλογές εγγραφές μέλη κλπ κλπ και καμία συγχώνευση με κανένα σύλλογο ( είτε ορφεας είτε άβατο είτε Πετεινος ) διότι χάνεται το αφμ του ιστορικού Αοξ . Δεν υπάρχει ομάδα ΑΟΞ Χωρίς σήμα, όνομα,γήπεδο,και χρώματα του ιστορικού Αοξ. Όλοι μαζί μπορούμε κάτω από αυτό το πρισμα με στόχο να βρεθεί ένας σοβαρός επενδυτής αύριο.χωρίς προστριβές και υπονοούμενα κανενός .