Εκμεταλλεύθηκε τα εγκλήματα στην ακαδημία του ΑΟΞ η Δόξα Δράμας και πέτυχε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Κ15 της Super League

Μπορεί η ιστορική Δόξα Δράμας να αγωνίζεται πλέον στην Γ’ Εθνική, ωστόσο εκμεταλεύθηκε το κενό που άφησε η διάλυση των ακαδημιών της ΠΑΕ Ξάνθη και έκανε αίτηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα Κ15 της Super League.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πέρυσι η Κ15 και η Κ17 συμμετείχαν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα παρά τον υποβιβασμό του ΑΟΞ, ενώ πέρυσι μόνο αποσύρθηκε από τα Κ15 γιατί με μια πρωτοφανή απόφαση θεωρήθηκε επισήμως καλύτερο για τους νέους παίκτες να αγωνίζονται με την Ξάνθη 2 στην Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Πλέον στην Ξάνθη και στις ακαδημίες της δεν υπάρχει τίποτα. Και παρόλο που η Δόξα Δράμας ειναι πλεον ερασιτεχνικο σωματείο, έκανε αίτηση να συμμετάσχει η Κ15 της στο νέο πρωτάθλημα της Super League και η πρόταση έγινε δεκτή. Το ίδιο έκανε και ο ιστορικός Πανιώνιος που υποβιβάστηκε μαζί με την Ξάνθη αλλά επέλεξε να πέσει άμεσα στην Γ’ Εθνική για να προσπαθήσει σταδιακά για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια.