Κύπελλο Ελλάδας: Στα πέναλτι πέρασε ο ΟΦΙ των Διγκόζη και Τζελέπη παρά τα τρία Θρακιώτικα εύστοχα πέναλτι του Τηλυκράτη

Ο  ΟΦΙ  του κοουτς Αγγελου Διγκόζη και του τερματοφύλακα Γιώργου Τζελεπη πέρασε  στην  επόμενη  φάση  του  κυπέλου  Ελλάδας  αφού  προκρίθηκε    εις  βάρος  του  τοπικού  Τηλυκράτη που αγωνίζονται οι Ζδραβος, Οκάν και Μπεκατώρος στα  πέναλτι.

Σε  ένα  κάκιστο αγωνιστικό  χώρο , ο  ΟΦΙ  απέναντι  σε  μιά  ομάδα  που  ναι  μεν  είναι μία κατηγορία κάτω , όμως  έχει  πρωταγωνιστικές βλέψεις  και πέρυσι έχασε τον τίτλο  και  την άνοδο  στις  λεπτομέρειες, στο 52’ προηγήθηκε με τον Μουλερ για το 0-1. Ο Τηλυκράτης ισοφάρισε στο 67’ σε 1-1 με γκολ του Γκουντρουμπή. Καμία ομάδα όμως δε μπόρεσε να βρει το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση στην κανονική διάρκεια με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση και κατόπιν στα πεναλτι.

Στην παράταση και οι δυο ομάδες κυνηγούσαν το χρυσό γκολ που θα τους έδινε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, χωρίς όπως αποτέλεσμα, με το παιχνίδι να οδηγείται στα πέναλτι, όπου επικράτησε ο ΟΦΙ με 4-5, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο.

Οι Ζδράβος, Μπεκατώρος και Οκάν Σουλεϊμάν σκόραραν στα πέναλτι, αλλα ο Κατσής ήταν ο μοιραίος με τον Κυριτση να αποκρούει ενα πέναλτι και τον Ίτσιο λίγο αργότερα να κάνει το 4-5. Ο Τζελέπης έμεινε στον πάγκο για τον ΟΦΙ.