Υπέγραψε διετές συμβόλαιο ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό και ανακοινώνεται εντός των επόμενων ωρών

Η συμφωνία ενεργοποιήθηκε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα». Το μόνο που απομένει είναι ο Ολυμπιακός να τον ανακοινώσει.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, με πέρασμα και από τον Πανθρακικό, πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ του Πειραιά. Εκεί ολοκληρώθηκαν τα τυπικά. Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο πρώην κίπερ του ΠΑΟΚ, αναφέρει σε μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ το Sportime προσθέτοντας ότι την Πέμπτη (29/9) αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ήταν λογικό να σκεφτεί κανείς πως ο Ολυμπιακός την τελευταία στιγμή προχώρησε σε αυτή την κίνηση λόγω και του τραυματισμού του Τόμας Βατσλίκ. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε πως ο αρχικός φόβος δεν αποφεύχθηκε. Έως τρεις μήνες θα μείνει εκτός ο Τσέχος τερματοφύλακας.

Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας κινήθηκαν γρήγορα. Δεν ήταν δυνατόν να πάνε με τους Κωνσταντίνο Τζολάκη και Όγκμουντουρ Κρίστινσον έως την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Το ρίσκο θα ήταν μεγάλο. Γι’ αυτό και έκλεισε ο Πασχαλάκης.

Γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, δεν θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να προσαρμοστεί και με το που βρει πατήματα, θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα. Σε επίπεδο ακαδημιών είχε περάσει από τον Ολυμπιακό ξανά ο 33χρονος, πριν τα χρόνια του Πανθρακικού.