Super League: Παρελθόν από τον Λεβαδειακό ο Γιάννης Ταουσιάνης

Ο Γιάννης Ταουσιάνης αποτελεί παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσίας των Βοιωτών, «πληρώνοντας το μάρμαρο» των κακών αποτελεσμάτων.

Ο Λεβαδειακός έγινε η τέταρτη ομάδα της Super League που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Οπότε μετά τον Ολυμπιακό, τον Βόλο και τον Άρη, η ομάδα του Λεβαδειακού αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ταουσιάνη και να βρει άμεσα το διάδοχό του.

Ουσιαστικά ο λόγος είναι τα άσχημα αποτελέσματα καθώς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές ο Λεβαδειακός δεν έχει ακόμη νίκη, μετρώντας δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έχοντας παίξει μία φορά στην έδρα του στην τελευταία αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με τον 50χρονο στον πάγκο και την προηγούμενη σεζόν οι Βοιωτοί είχαν κατακτήσει την άνοδο στην Super League μέσω των αγώνων μπαράζ με την Βέροια.

Παλιότερα ο Ταουσιάνης, είχε περάσει από τον πάγκο του Πανθρακικού ως βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη την σεζόν 2012/13. Επιπλέον είχε εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Καβάλα, Αιολικό, ΠΟΑ, Ηρόδοτο, Ρούβα και Εργοτέλη. Ως βοηθός προπονητή έχει εργαστεί σε Αστέρα Τρίπολης, στον Πανθρακικό, στον ΟΦΗ και στον ΠΑΣ Γιάννενα.