Η κοινωνία της Ξάνθης μετά την αρνητική εξέλιξη: «Παγωμένη όλη η Θράκη» (+video)

Αφιέρωμα στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» έκανε ο Παναγιώτης Ζιώγας μετά την απόσυρση της Ξάνθης από την Super League 2, απόφαση που σήμανε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Θρακιώτης αθλητικογράφος βρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης και μίλησε με παλαιμάχους του ΑΟΞ, πρώην μέλη του συνδέσμου των XanthiFans αλλά και απλούς φιλάθλους, μετά την σοκαριστική πλην αναμενόμενη απόφαση.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχω Μπάμπης Χατζημεστής: «Μας πληγώνει όλους. Όχι μόνο εμάς. Πληγώνει όλη τη Θράκη μας. Η βασίλισσα δυστυχώς δεν υπάρχει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, ο πρώην πρόεδρος των XanthiFans Θανάσης Πούλιος, τοποθετήθηκε λέγοντας: «Η Ξάνθη μπορεί να σταθεί μόνο με τον κόσμο της. Όλοι οι Ξανθιώτες καλούνται να αναμορφώσουν την ομάδα».

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Ζιώγας μιλά με απλούς φιλάθλους στην πόλη της Ξάνθης, οι οποίοι βλέπουν παντελώς απαισιόδοξα το μέλλον της ομάδας: «Πολύ χάλια, η ομάδα είναι καταχρεωμένη» σχολιάζει απογοητευμένος ένας από τους παλιότερους φίλους της ομάδας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι το λάθος έγινε όταν ο ΑΟΞ απομακρύνθηκε από την πόλη και πήγε στα Πηγάδια».

Παρακάτω, το πλήρες ρεπορτάζ: