Ανεπίσημα «αποκαλυπτήρια» του Άθλου Ορεστιάδας με φιλικά απέναντι σε Βουλγαρική ομάδα

Ο Άθλος Ορεστιάδας τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσει δύο φιλικά με μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βουλγαρικού βόλεϊ την Marek Union-Ivkoni.

Συγκεκριμένα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς» την Πέμπτη 22/9 στις 18:00 και την Παρασκευή 23/9 στις 14:00. Η διοίκηση του ΤΑΑ αποφάσισε την ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους, ώστε να πάρουν μία πρώτη «γεύση» από το βόλεϊ υψηλού επιπέδου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα της Volley League, η προετοιμασία του Άθλου Ορεστιάδας φτάνει από αύριο Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στην κορύφωσή της, με τη διεξαγωγή των πρώτων φετινών φιλικών στο Νέο Κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς», ενόψει της ιστορικής παρουσίας της ομάδας μας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Στόχος της ομάδας του κ. Πετρόφ είναι μέσα από τις δοκιμές προσώπων και σχημάτων στα δυνατά φιλικά απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, να βελτιώσει τα στοιχεία του παιχνιδιού τους και να «δεθεί» περισσότερο, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, στην έναρξη των επίσημων φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στα ανεπίσημα φετινά «αποκαλυπτήρια», που θα έχουν διεθνή χαρακτήρα, τα παιδιά του τεχνικού μας, Ατανάς Πετρόφ, θα αντιμετωπίσουν την βουλγαρική Marek Union-Ivkoni.

Η ομάδα με έδρα την Ντούπνιτσα, από την οποία «ξεπήδησε» ο Βούλγαρος σουπερστάρ του αθλήματος, Τσβέταν Σοκόλοφ, θεωρείται μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βουλγαρικού βόλεϊ με 4 πρωταθλήματα Βουλγαρίας, 1 Κύπελλο Βουλγαρίας και πολλές διεθνείς παρουσίες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ( 5 συμμετοχές Challenge Cup, 4 συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ, 1 σε Cev Cup).

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 18.00, ενώ η δεύτερη αναμέτρηση ορίστηκε στις 14.00 της Παρασκευής, λόγω εσπευσμένης αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας.

Και στα δύο φιλικά παιχνίδια η διοίκηση του ΤΑΑ αποφάσισε την ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να πάρουν μία πρώτη «γεύση» από το βόλεϊ υψηλού επιπέδου, που υπόσχεται να τους προσφέρει τη φετινή σεζόν ο Άθλος Ορεστιάδας.

Το πρόγραμμα των φιλικών
Πέμπτη 22/9, 18.00: Νέο Κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς», Άθλος Ορεστιάδας – Marek Union-Ivkoni
Παρασκευή 23/9, 14.00: Νέο Κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς», Άθλος Ορεστιάδας – Marek Union-Ivkoni