Λυπημένος για τον ΑΟΞ ο πρόεδρος του Ηρακλή: «Οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου ευθύνονται για όλα, είναι λυπηρό για την Ξάνθη»

Δηλώσεις για την αποχώρηση της Ξάνθης από το πρωτάθλημα της Super League 2 παραχώρησε ο πρόεδρος του Hρακλή Στράτος Ευγενίου μιλώντας στο Libero 107,4.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε για την Ξάνθη και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι λυπηρό για την Ξάνθη. Είναι μία πολύ ιστορική ομάδα. Αυτό να το κοιτάξουν αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Όλοι είναι λαμόγια ασχολούνται με διαιτητές, στοιχήματα και λεφτά. Δεν ειδοποίησαν τον Αγροτικό Αστέρα ότι θα ανέβουν αυτοί. Κανένας δεν ασχολείται με αυτά και ότι θα ξεκινήσουμε τον Νοέμβριο και αν. Αυτή είναι η αλητεία».

Ενώ συνέχισε: «Οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου ευθύνονται για όλα. Κουραστήκαμε να τους παρακαλάμε όλους. Να τα χαίρονται τα πρωταθλήματά τους έτσι. Για να είμαι ξεκάθαρος, από πέρσι ήταν να πάρει κάποιος την ομάδα και να την τρέξει στη Super League 1. Αυτό το ενδεχόμενο πάντα εξετάζετε, όμως δεν είναι μόνο στο χέρι μου αυτό, δεν είμαι ο μοναδικός που μιλάει».