Super League: Από έναν βαθμό Ατρόμητος και Λαμία στο Περιστέρι – Στον πάγκο Βασιλακάκης και Γκαραβέλης

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League. Είχαν από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες, όμως δεν βρήκαν δίχτυα.

Μοιρασμένη ήταν η κατοχή στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες τελικές και χωρίς βέβαια τη μεγάλη ευκαιρία, με τους Κλωναρίδη και Ρομπάιγ να είναι ιδιαίτερα δραστήριοι. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στη Λαμία, με τον Ντε Βινσέντι από το ύψος του πέναλτι να πιάνει ένα αδύναμο σουτ.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47ο λεπτό άγγιξε το γκολ. Ο Ντε Βινσέντι πήρε την κεφαλιά έπειτα από γέμισμα από τα δεξιά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να πατήσει στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Από την άλλη, η Λαμία ήταν πιο επικίνδυνη. Στο 68′ ο Ασκόβσκι ανάγκασε τον κίπερ των Περιστεριωτών σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 72′ ο Γιακουμάκης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Ατρόμητος απείλησε ξανά με σουτ του Μουνίθ εκτός περιοχής, με τον Σαράνοβ να μπλοκάρει. Στις καθυστερήσεις ο Γκονζάλεθ εκτέλεσε απευθείας, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο, δεν πέρασε όμως και την γραμμή.