ΕΠΣ Ξάνθης: Τα 10 ζευγάρια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου και οι τρεις «τυχερές» ομάδες της κλήρωσης που πέρασαν χωρίς αγώνα

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου και του Δ.Σ. της Ένωσης, με τη συμμετοχή συνολικά 23 ομάδων.

Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS στον θεσμό επιστρέφουν φέτος οι Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης που πέρσι δεν τους δόθηκε (κακως) η δυνατότητα να αγωνιστουν, ωστόσο θα μπουν στην κληρωτίδα από την επόμενη φάση καθώς βάσει προκήρυξης ήταν οι δυο από τις τρεις ομάδες που περνούν χωρίς αγωνα στην επόμενη φάση. Η τρίτη ήταν ο Απόλλων Διομηδείας που επίσης προκρίνεται χωρίς αγώνα καθώς ήταν ο τυχερός της κλήρωσης.

Οπως επσημαίνει και η Ξάνθη Sport, από όπου και η φωτογραφία, οι αγώνες στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης φέτος θα είναι νοκ άουτ μέχρι και τον τελικό, με την διαφορά ότι ως τα προημιτελικά θα διεξάγονται στην έδρα που έχει βγει βάσει κλήρωσης ενώ στα ημιτελικά θα διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει στο γήπεδο ΑΟΞ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση της Α’ Φάσης:
Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Κύρνου
ΑΟ Κότινο – Ασπίδα Πηγαδίων
Άτλας Σελίνου – Φίλιππος Δροσερού
Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ελπίδα Γενισέας
ΑΟ Βιστωνίδας – Κεραυνός Π. Κατραμίου
Ερμής Μάνδρας – Ηρακλής Ν. Ζυγού
Αναγέννηση Π. Χρύσας – Αετός Τοξοτών
Απόλλων Ξάνθης – Α.ΠΟ.Ξ.
Άρης Πετεινού – Π. Μελάς Κουτσού
Κεραυνός Λευκόπετρας – Ατρόμητος Χρύσας