Από τη Θράκη μαθαίνει τη μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας μετά την άλλη ο Τάκης Μπαλτάκος

Στη Θράκη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος με παρουσία τόσο στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Έβρου, όσο και την προσεχή στην ΕΠΣ Ξάνθης την ερχόμενη Τετάρτη.

Συνεπώς στην Θράκη λαμβάνει την μία ανακοίνωση διαμαρτυρίας μετά την άλλη για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για την 4η αγωνιστική της Super League.

Πρώτος ήταν ο Ολυμπιακός ο οποίος μετά την ισοπαλία με τον Βόλο στο «Καραισκάκης», εξέδωσε την παρακάτω σκληρή ανακοίνωση: «Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να υπομένει αυτή την αλητεία των Μπαλτάκων, των Γιαννάκηδων και των Φωτιάδων είναι γελασμένοι.

Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε το θέατρο του εξευτελισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αντίδραση, είναι γελασμένοι.

Η αποψινή αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι η τελευταία κατά της ομάδας μας.

Εκτός αν οι διαιτητές ορίζονται για να κάνουν καθυστερήσεις και να κακοποιούν το ποδόσφαιρο, να μετατρέπουν τα φάουλ υπέρ μας σε… κίτρινες κάρτες εναντίον μας, να μη δίνουν καθαρά πέναλτι, όπως έκανε απόψε η επιλογή Μπένετ και Μπαλτάκου.

Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής».

Στη συνέχεια η ΑΕΚ μετά την ήττα στη Λεωφόρο με δύο αμφισβητούμενα πέναλτι, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το μήνυμα μετά τη σφαγή της ΑΕΚ στο ματς της Λεωφόρου είναι ένα: Η «παράγκα» του Κλάτενμπεργκ συνεχίζει την λειτουργία της με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση της ανίερης συμμαχίας.

Η συγκεκριμένη «παρεούλα» ξένων διαιτητών που επηρεάζονται από τον Κλάτενμπεργκ, μεταξύ των οποίων και ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, που μετά τα όργια και στα play offs του περασμένου πρωταθλήματος, έφθασε χθες να κατακρεουργήσει την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο, δεν πρέπει να ξαναπατήσει το πόδι της στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ ξανά σε αγώνα της οποιονδήποτε από αυτούς τους διαιτητές – συνομιλητές του εξωθεσμικού Κλάτενμπεργκ. Και καλεί την ΚΕΔ να αποκλείσει αυτήν την «παρεούλα» από τους ορισμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την επιλογή ξένων που δεν θα έχουν καμιά σχέση με το «παρασύστημα Κλάτενμπεργκ».

Το οργανωμένο bullying προς την ΚΕΔ την περασμένη εβδομάδα, δυστυχώς απέδωσε. Στόχος ήταν να φτάσουμε στο σκάνδαλο της Λεωφόρου με πρωταγωνιστή τον απίστευτο Καμπάκοφ. Τώρα συνεχίζουν από τα Μέσα που ελέγχουν το bullying σε βάρος της αλήθειας.

Αυτή την «βρώμικη» μάχη την κέρδισαν. Για εμάς όμως, ο πόλεμος μόλις αρχίζει. Την ΑΕΚ δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς!».

Ακόμα και ο Άρης, ο οποίος έφυγε με το τρίποντο από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη διαιτησία και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση διαμαρτυρίας: «Είναι προφανές ότι ο κ. Μπένετ δεν έχει καταλάβει ακόμη που βρίσκεται και εκτίθεται με τις επιλογές του.
Στην Τρίπολη σήμερα ο Άρης δεν κέρδισε μόνο τον αντίπαλό του, αλλά και τον Τσέτσιλα, που ήταν πρόθυμος να κάνει ό,τι χρειαζόταν για να μας στερήσει τη νίκη.
Δεν μπόρεσε όμως γιατί ο Άρης ήταν τόσο καλός που κέρδισε και την διαιτησία του. Μοίραζε επιλεκτικά κάρτες στους παίκτες της ομάδας μας, δεν είδε (ή έκανε πως δεν είδε…) περίπτωση πέναλτι υπέρ μας και γενικώς η συμπεριφορά του μας δημιουργεί πολλές υποψίες.
Χωρίς η διαιτησία του Τσέτσιλα να είναι η μοναδική αφορμή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κι ενώ βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο διαιτησίες τύπου Τσέτσιλα… Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του τώρα που είναι νωρίς και πρωτίστως ο κ. Μπένετ».