Συλλυπητήρια ανακοίνωση από ΕΠΟ και ΕΠΣ Θράκης για την απώλεια του Σωκράτη Παπαδόπουλου – Καμία ανακοίνωση από τις ΕΠΣ Ξάνθης και Έβρου

Συλυπητηρια ανακοινωση εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την αλώπεια του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας Σωκράτη Παπαδόπουλου.

Μια μέρα νωρίτερα είχε εκδώσει αντιστοιχη ανακοινωση και η ΕΠΣ Θράκης. Αντίθετα, αρνητική αίσθηση αντίθετα προκαλεί το γεγονος οτι σχεδον δυο 24ωρα μετα την γνωστοποιηση του θανατου του, η γειτονική της Καβάλας ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και η ΕΠΣ Έβρου δεν εξεδωσαν την παραμικρή ανακοινωση.

Η ανακοινωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, Σωκράτη Παπαδόπουλου, στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο Σωκράτης Παπαδόπουλος υπηρέτησε ως παράγοντας την  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας από το 1992 ως το 2008. Ξεκίνησε την πορεία του από τη θέση του γενικού γραμματέα το 1992 και στη συνέχεια εξελέγη πρόεδρος, θέση στην οποία παρέμεινε για περίπου μια δεκαετία, καθώς τύγχανε της γενικής αποδοχής των σωματείων της ΕΠΣ -και έγινε έτσι ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία της.
Διετέλεσε επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ανακοινωση της ΕΠΣ Θράκης αναφέρει τα εξής:

Ο Πρόεδρος ,τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας , Σωκράτη Παπαδόπουλου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό Παράδεισο